Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Celownik w MP

janczar15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiem,że męczę ale mam pytanie czy celownik(strzelanie z biodra) znika wraz z wyższym poziomem?Bo wczoraj miałem,a dziś zniknął.

Pozdrawiam

978_05a95047bb4d775a8d424df235a48f_tn.jp

Opublikowano

Żadne atuty nie znikają. Chyba masz jakiś błąd albo wytłumacz bardziej jak ci znikło daj np ss. Nic ci nie powino zniknąć, ja mam 55 lvl i mam ten atut.

Opublikowano

Pewnie grasz na trybie HARDCORE to może dlatego celownik ci znikł? Przejrzyj ustawienia czy niczego nie powyłączałeś :p

Co ma do tego hardcore ? Ja jakoś mogę mieć atut "Pewne celowanie" na normalnym trybie jak i na hardcore.
Opublikowano

A może chodzi o nie o perk a o tryb gry? P.O.M.Y.Ś.L

Strzelanie z biodra=atut który się nażywa "Pewne celowanie" . Autor się pyta czy ten atut znika z wyszym levelem... a ja odpowiedziałem, że nie znika. No ja nie mogę. A atut ten daje lepszą celność bez ppm więc dlaczego mają go wyłączyć np. na hardcore ? Jest to tylko zwykły atut a nie jak np męczenik który jest wyłączony na 99% serwerach.
Opublikowano

strzelanie biodra w sensie celownik, chodzi o ten co jest na softcore , jednak jeżeli chodzi o perki to się oczywiście zgadzam.

19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...