Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Rekrutacyjny :) Nagroda Czołg premium VIII poziomu.

sz4tan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was. Tak jak widzicie temat ten dotyczy programu rekrutacyjnego w grze World of Tanks.

Po krotce szukam nowych graczy, którzy by chcieli zacząć grę w world of tanks, bo dzięki temu można zdobyć czołg premium VIII poziomu. Mi osobiście zależy na tego typu nagrodzie, ponieważ nie stać mnie narazie na gold. A jeśli się ktoś zdecyduje zagrać w wot'a i mu się spodoba to też będzie go czekać nagroda :). Warunek jest jeden NAGRODA ZOSTAJE PRZYZNANA OBU GRACZOM jeśli zaproszony gracz wbije X poziom czołgu (nie ważne w jakim czasie). To jedyny warunek. Jeśli więc ktoś decyduję się, że będzie grał w ową grę to proszę o komentarz bądz PW. Nikogo nie zmuszam do gry absolutnie. Pozdrawiam Trzymajcie się!.

Opublikowano

Witam Was. Tak jak widzicie temat ten dotyczy programu rekrutacyjnego w grze World of Tanks.

Podam Wam tutaj link o ile nie jest to zabronione x;_;x

Po krotce szukam nowych graczy, którzy by chcieli zacząć grę w world of tanks, bo dzięki temu można zdobyć czołg premium VIII poziomu. Mi osobiście zależy na tego typu nagrodzie, ponieważ nie stać mnie narazie na gold. A jeśli się ktoś zdecyduje zagrać w wot'a i mu się spodoba to też będzie go czekać nagroda :). Warunek jest jeden NAGRODA ZOSTAJE PRZYZNANA OBU GRACZOM jeśli zaproszony gracz wbije X poziom czołgu (nie ważne w jakim czasie). To jedyny warunek. Jeśli więc ktoś decyduję się, że będzie grał w ową grę to proszę o komentarz bądz PW. Nikogo nie zmuszam do gry absolutnie. Pozdrawiam Trzymajcie się!.  

Chętnie z Tobą zagram :)

Opublikowano

Ok jeśli decydujesz się na grę to ok :) Podkreślam, że interesuję mnie ten program dla nowych graczy, czyli musisz wbić 10 Tier. By nagroda została przyznana nam obojgu. 

Opublikowano

Podałeś link do informacji o tym programie, podawanie reflinków jest zabronione na forum.

Opublikowano

Podałeś link do informacji o tym programie, podawanie reflinków jest zabronione na forum.

Obie osoby dostają czołg czytaj uważnie.

Toć to Juri nic dziwnego ;d... 

@top

Ja też mogę pomóc jak tylko uda mi się zorganizować trochę czasu 

Opublikowano

Ja tam załatwię sobie murzynka, dam mu z 50zł i niech farmi Xt.

Toć to Juri nic dziwnego ;d... 

@top

Ja też mogę pomóc jak tylko uda mi się zorganizować trochę czasu 

Pragnę zauważyć, że nie ja ustalam zasady :) Gdybym miał cokolwiek do powiedzenia reflinki byłyby przynajmniej w poradnikach legalne.

Opublikowano

Ja tam załatwię sobie murzynka, dam mu z 50zł i niech farmi Xt.

Pragnę zauważyć, że nie ja ustalam zasady :) Gdybym miał cokolwiek do powiedzenia reflinki byłyby przynajmniej w poradnikach legalne.

Dla CIebie raczej nikt by nie chciał pracować, nawet za hajsy. Ale dosyć tych uprzejmości.

Zrób coś jeszcze łaskawie z tym, panie "moderatorze" 

Opublikowano

Dla CIebie raczej nikt by nie chciał pracować, nawet za hajsy. Ale dosyć tych uprzejmości.

Zrób coś jeszcze łaskawie z tym, panie "moderatorze" 

Nie ja to usunąłem, po 2 to nie ref. 

Opublikowano

Witam.

Czyli jak założę  nowe konto i dochrapię się na nim X tieru to i na nowym i na starym (z którego niby zaproszę samego siebie na nowym koncie) dostanę premtanka VIII tieru? No, brzmi nieźle :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Witam.

Czyli jak założę  nowe konto i dochrapię się na nim X tieru to i na nowym i na starym (z którego niby zaproszę samego siebie na nowym koncie) dostanę premtanka VIII tieru? No, brzmi nieźle :)

Pozdrówki

Seba

A niby czemu nie ? 

Jasne że dostaniesz pozdrawiam :] 

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

A niby czemu nie ? 

Jasne że dostaniesz pozdrawiam :] 

a to nie jest tak że ten exp trzeba nabić w plutonie z tym "nowym kontem" , bo ja to już ogłupiałem, ciagle czytam co innego  8S

Opublikowano

Rekruter również otrzyma czołg Т95Е2 bez załogi jako nagrodę, gdy jeden z nowych graczy zaproszonych przez rekrutera zakupi swój pierwszy czołg X poziomu. Nie będzie to miało wpływu na inne bonusy. Jednakże, jeśli nowy gracz osiągnie poziom X i rekrutujący zostanie nagrodzony T95E2 wcześniej niż ilość PD w puli osiągnie 1 000 000, rekruter otrzyma tylko Dowódcę, jako że czołg będzie już w jego/jej posiadaniu.

:)

z: http://worldoftanks.eu/pl/content/docs/invitefriend/

Opublikowano

To w końcu jak nabije się X tier to obie osoby dostają ten czołg czy tylko ta która zaprasza.

Opublikowano

Oboje dostaną. Różnice jakie wynikają między sposobami uzyskania T95E2 to tylko możliwość uzyskania już wyszkolonej załogi

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Z tego co poczytałem na forum WoT'a  to jednak czołg dostaje tylko rekrutujący a nie oboje.

Opublikowano

@maciejjj i reszta, kYRA wkleił wam najważniejsze informacje, resztę podając w linku do artykułu. Skoro większość was ma takie problemy z przyswojeniem i interpretacją tak zwięzłego tekstu, pozostaje wam życzyć pomyślności w przyszłym życiu zawodowym.

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Sprawdzałem w różnych źródłach i mój kolega zrobił nowe konto i wbił t10 i tylko ten co zaprasza dostaje czołg.

PS. Zakładam nowe konto dla brata i będę mu wbijał t10 więc jak ktoś chce mogę mu "zrobić" ten t8 premium... oczywiście jakoś się dogadamy :P

Opublikowano

Sprawdzałem w różnych źródłach i mój kolega zrobił nowe konto i wbił t10 i tylko ten co zaprasza dostaje czołg.

PS. Zakładam nowe konto dla brata i będę mu wbijał t10 więc jak ktoś chce mogę mu "zrobić" ten t8 premium... oczywiście jakoś się dogadamy :P

Też właśnie sprawdzałem, ale niektórzy próbują udowodnić że niby obie osoby dostają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...