Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z odłączaniem się internetu

rudyrower

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem z odłączającym się internetem.
Probelm polega na tym że co jakiś czas internet sam mi się odłącza, czasami jest dłużej czasami krócej, ale nawet jak go czasem mam ito jest strasznie słaby, bardzo stracił na zasięgu wifi, ale jak nie jest daleko wifi to nie zmienia sytuacji bo i tak się odłącza. Czyściłem go ayntywirusem i innymi programami ale to nic nie daje, aktualizowałem system, sterowniki karty sieciowej tez są aktualne. Obawiam się że to może być usterka mechaniczna i nie wiem czy da mi coś formatowanie kompa.
Tak ogólnie posiadam laptopa samsung, windows 8.1 oryginalny.  Prosił bym o pomoc bo już mnie to irytuje ;/ 

Ps. Jeśli ktoś zainteresuje się tym tematem podam resztę parametrów 

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mam laptopa od samsunga i wakacje pojawił mi sie dokładnie ten sam problem mimo najnowszych sterownikow wifi z strony samsunga problem nie ustepował ale znalazłem rozwiązanie, wejdz w menadzera urządzeń znajdz karte sprawdz nazwe ja mialem qualcomm  cos tams ;p potem szukaj w googlu ja znalazlem na jeskies czeskiej stronie stery z 2014 roku i na tych all dziala :>

Zbieram jak większość +!

Opublikowano

Odświeżam, proszę o pomoc, kupiłem dziś odbiornik wifi na usb, od kiedy ten nadajnik przyszedł mam z internetem spokój :D a nawet go nie podłączyłem ale nie wydaje mi sie że bym nacieszył sie nim długo.
Wiec ktoś pomoże ? ktoś coś może wiedzieć na temat wyżej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...