Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miejsce do składowania środków i robienia przelewów.

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż będę chciał zrobić jakiś przelew , a pieniądze mam w portfelu oto to pytanie. Jaki jest bank czy jak to można nazwać takie coś jak pay pal, tylko iż ja nie mam konta w banku i nie mam jak go doładować. Czy istnieje coś takiego ,że mogę doładować to na poczcie,psc lub czymś podobnym ? Sensowne odp= like.,

Opublikowano

A można tego paypala doładować na poczcie?

I jeśli kupie coś na allegro to mogę zrobić przelew z poczty?:)

Chociaż wolałbym tego paypala, a nie można go doładować psc?

Opublikowano

A można tego paypala doładować na poczcie?

I jeśli kupie coś na allegro to mogę zrobić przelew z poczty? :)

Chociaż wolałbym tego paypala, a nie można go doładować psc?

1. Tak można doładować przez Pocztę. Wykonujesz na niej tradycyjny przelew na numer konta, który znajdziesz w odpowiedniej zakładce swojego PayPal

2. Tak możesz, możesz nawet iść do banku w którym kupujący ma konto i tam dokonać wpłaty. Nic Cię to nie będzie kosztować a on otrzyma środki w kilka minut

3. Niby są jakieś serwisy ale z tego co mi wiadomo taka opcja jest albo niemożliwa albo nieopłacalna :)

f.png

Opublikowano

Nie mozna paypalem placic na allegro chyba ze sie sprzedający zgadza only przelew(tez ten z poczty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...