Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# vs Sławni streamerzy ( kappa )

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej duża jest szansa na bana, jak się czituję Xerathem by Honda oczywiście, vs: Zwis, Nervarien, sławni streamerzy 2k+ ludu? xD

Evade nie muszę koniecznie używać, ale czy mogę bezpiecznie to robić? By nie dostać bana?

Wypowiadajcie się 100 widzów + jak graliście z takimi streamerami, a jak na rankedzie to pls diament + i z takimi  jak zwis :v

Opublikowano

Jeżeli będzie widać że cheatujesz np exploity.

Dobra zapomniałem napisać, żeby wypowiadały się osoby, co grał z jakimś streamerem 100 widzów +

Opublikowano

swojego czasu gralem duzo z disem a kazdy wie jaki to czlowiek i co plakal ze cziterem jestem ze wysyla do rito filmy i gowno gram nadal wiec ja tam bym sie zbytnio tym nie przejmowal ale najbardziej pluli sie na moje evade wiec jak chcesz byc bezpiecznie wylacz i tyle teraz jestem w chellengerku wiec z tymi gownami aka pro disek ( ktory gra na poziomie max golda) juz nie gram :) a w chellengerku to duzo osob gra na bolu L wiec malo kto mnie wyzywa od cziterow 

Opublikowano

jak ewidentnie widać że cheatujesz, czyli exploity, widoczne (nieudolne, nierealne) omijanie skilli w evadee itp to ta.

albo jak grajac np ezem takiego streemera sciagniesz kilka razy w 1 grze z baseulta gdy cofal sie np w krzakach gdzie ewidentnie nie bylo wizji to tez sie skapnie 

no czy chociażby biorąc cassiopeje może się śmiać że ''o, pewnie na bolu'' i gdy zaczniesz robić dobre plejsy to moze sie pluć że to bol

często się też plują jak się syndrą gra, choć plejsy są możliwe do zrobienia rękami z odrobiną skila 

ostatnio też dużo osób podobnie jak cassio, oskarża z góry xerathy o bola więc może się z góry pluć, ale jak nie masz exploitów to bana nie skleisz, spokojnie :) 

streamerzy w high elo często trafiają na cziterów :v

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNidzgor grał na wacka Imbe, cassio na bolu, z exploitami, skończył bez bana na serwie euw  B).

Ja raz grałem na exploitach z jakimś kebabem, gdy on streamował, miał z 2,5k widzów (bez bana).

QUhIR7.png

Opublikowano

@Nidzgor grał na wacka Imbe, cassio na bolu, z exploitami, skończył bez bana na serwie euw B).

Ja raz grałem na exploitach z jakimś kebabem, gdy on streamował, miał z 2,5k widzów (bez bana).

ahhhhhhhh i to oglądanie strima Imby z Tb i Marcolem na gg + bardzo szybka oraz efektywna relacja

#wakacje

Opublikowano

Ludzie są wyczuleni na takie postacie jak Syndra, Cassio, Xerath, czy Katarina robiąca kombo w 0.2 s. Najbezpieczniej jest grać na adc. A co do Disa to poczęści stoi wyżej w hierarchi graczy w lola niż przeciętny wyjadacz chleba, więc jakby się uparł to bana może ci załatwić :P

Opublikowano

ahhhhhhhh i to oglądanie strima Imby z Tb i Marcolem na gg + bardzo szybka oraz efektywna relacja

#wakacje

DYNTKA Z NIM NO NIE KURWAAAA IDZIE TA KASJO XDDDDDDDDDDD

wyłącz evade i explo i po problemie, do tego omijaj champy typu syndra czy cass, nie używaj baseulta

Opublikowano

to widać jak ktoś  używa l# lub bola najczęściej to widać własnie po exploitach lub evadee ale ostatnio też widzę że gracze adc ( pikujące vayne) omijają ulty w 100 % przez Flash i ja po tym najbardziej rozpoznaję to więc mały szczegół może cie zdradzić ale najlepiej jak skrypt ma opcje human czy coś takiego i on gra jak byś sam używał skille czyli nie napiernicza combo w 0,1 s 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

NERVArien to pizda 0 skilla, nie dostaniesz bana za to, że grasz lepiej od kogoś:) Chyba, że masz exploity 

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Wy, a dajcie linka, jak mają to nagrane, to się pośmiejemy :D

Opublikowano

NERVArien to pizda 0 skilla, nie dostaniesz bana za to, że grasz lepiej od kogoś :) Chyba, że masz exploity 

Mozesz pierdolic, ze bez skilla ale kilka kont ma w diamencie+ a Ty pewnie nawet na L#/BoLu nie masz tej głupiej platyny #sadbuttrue

U Nervy czy Disa często widać te Xerathy itp a strimerki gówno mogą zrobić a jedynie płakać xD.  Nitro wpadł bo rudzi to rudzi.

Opublikowano

Mozesz pierdolic, ze bez skilla ale kilka kont ma w diamencie+ a Ty pewnie nawet na L#/BoLu nie masz tej głupiej platyny #sadbuttrue

U Nervy czy Disa często widać te Xerathy itp a strimerki gówno mogą zrobić a jedynie płakać xD.  Nitro wpadł bo rudzi to rudzi.

A i tak Nitro trzymał się około rok, bez bana, z dostępnym filmikiem, na którym nakurwia na NFD.

Cassio "E" z pleców.

QUhIR7.png

Opublikowano

Grałem vs Nerva jak miał ten 24h stream. 

Grałem na katarinie na midzie, a on na jungli ale nic na czacie nie pisał itd. Myślę, że ci streamerzy plują się tylko jeśli jesteś z nimi na lini, a takto nie zwracają tak bardzo uwagi na ciebie :)

Opublikowano

Nerv ma diaxa bo ma pojęcie o mechanice gry, czyli tego co nie mają goldziaki i w dół. W platynach siedzą mentalne czelendżery, więc to inna bajka xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...