Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałem się zapytać jak dokładnie działa L# od strony technicznej. Wstrzykuje on po prosu odpowiednie pliki dll do procesu czy coś jeszcze? Jeśli wstrzykuje tylko pliki to jakie i czy wystarczy po prostu zwykłym injectorem je wstrzyknąć do procesu gry. Posypią się like za sensowne odpowiedzi. ;)

Opublikowano

Nie znam się na tym ale myślę że l# (programik w którym wybieramy skrypty) służy do injektowania ich do gry tak jakby wejściówka na imprezke dla skryptów które ułatwiają ci gre :)

76561198342061369.png

Opublikowano

Próbowałem wstrzyknąć wszystkie pliki z folderu system jednak nic to nie dało. Żebym chociaż wiedział jakie trzeba wstrzyknąć. ;)

Opublikowano

Przestań powtarzać "wstrzyknąć" k***a... Wstrzykiwać to można sterydy w dupala... L# Działa na zasadzie takiej, że do clienta gry i jego plików podzespołowych wdrąża skrypty, które maja odpowiednia forme i budowe, aby mogly być wyświetlone w grze. Wiec iniekcja plików z folderu system c***a pomoże, bo ma inną formę, nie do tego tego rodzaju plików i czegoś tam ble ble ble...

Opublikowano

Przestań powtarzać "wstrzyknąć" k***a... Wstrzykiwać to można sterydy w dupala... L# Działa na zasadzie takiej, że do clienta gry i jego plików podzespołowych wdrąża skrypty, które maja odpowiednia forme i budowe, aby mogly być wyświetlone w grze. Wiec iniekcja plików z folderu system c***a pomoże, bo ma inną formę, nie do tego tego rodzaju plików i czegoś tam ble ble ble...

ja p******e.

musisz wstrzyknąć Core z odpowiednimi parametrami, looknij w source injectora.

Opublikowano

@Marcoly

co ty sie spinasz kolego przeciez wiadomo ze do gry sie injectuje skrypty a nie jakies smieszne core kture jest dla picu pozdrawiam serdecznie.

@topic

oczywiscie że wybierasz skrypt w .exe i wstrzykujesz razem z core.dll, mam nadzieje ze pomoglem i dostane plusika.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

@Marcoly

co ty sie spinasz kolego przeciez wiadomo ze do gry sie injectuje skrypty a nie jakies smieszne core kture jest dla picu pozdrawiam serdecznie.

Masz rację, przepraszam za błąd.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Masz rację, przepraszam za błąd.

Pozdrawiam.

Nie ma sprawy, każdy popełnia błędy lecz wytykając je sobie popełniamy ich coraz mniej.

Pozdrawiam Ciebie Mateusz i całą rodzinę z ciepłego i słonecznego Wrocławia.                                                                                                                                                                                                Daniel.

zwontpilem w to forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...