Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Questy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie dot. questów na WOTL'ku, otóż nie wiem gdzie je robić. Gram w hordzie, nieumarłymi i zrobiłem już wszystkie questy w tej pierwszej instancji na początku gry, później zrobiłem wszystkie w Brill oraz Undercity i teraz kończyłem robić w Silverpine Forest i dalej nie wiem gdzie mam robić, bo wychodząc z Silverpine forest jestem w jakiejś jakby innej krainie(nie ma już takiego mroku jak w innych miastach, tylko jest słonecznie i zielono) i tam są trudne questy, sam mając 20 lvl i dość dobre ubranka z dungeonów nie moge zabić jednego dużego zielonego pająka..

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Musisz iść do the brill lub undercity i nie daleko tego miasta jest taka spora wieża z której leci zeppelin do durotaru czyli w sumie na inny kontynent(przed wylotem wyucz się mounta w the brill). Jak już tam dolecisz to udaj się do orgrimmaru pozałatwiać sobie wszystkie sprawy czyli talenty skille trenerzy itp. Po tym udaj się do Ashenvale Forest, krainka jest po lewej stronie od orgimmaru na mapie. Posiedź tam do 25 lvla i potem podążaj do Thousand Needles której jest praktycznie na samym dole mapy.

t5Wjng.png