Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Mam takie pytanie. Którą postacią najlepiej się robi combo? Wiem że Katarina do tych postaci należy i Cassio ale nie mam pojęcia kto jeszcze bo Kate strasznie łatwo skontrować :)

­SwagZiggs_eune_105_0.pngBądź jak master, zostań ninją

Opublikowano

Syndra jest trudna owszem, ale raz grałem na Bolu czy tam na sharpie i faktycznie pogrom, te ulti  jestt op :D­

UP ^^^^

Dzięki kolego :)

Opublikowano

Syndra jest trudna owszem, ale raz grałem na Bolu czy tam na sharpie i faktycznie pogrom, te ulti  jestt op :D­

UP ^^^^

Dzięki kolego :)

Na syndre obecnie według mnie najlepsza jest Honda Syndra

Nie misuje stunów ale z ultem jest problem :D

Czasami zostaje enemy 50 hp

76561198342061369.png

Opublikowano

­

Na syndre obecnie według mnie najlepsza jest Honda Syndra

Nie misuje stunów ale z ultem jest problem :D

Czasami zostaje enemy 50 hp

No podobnie jest na skrypcie gotowym na l# z katą ze robi combo ale uzywa ulti i  w polowie sie zatrzymuje i czasem nawet 200 hp zostaje kolesiowi :D

Opublikowano

­

No podobnie jest na skrypcie gotowym na l# z katą ze robi combo ale uzywa ulti i  w polowie sie zatrzymuje i czasem nawet 200 hp zostaje kolesiowi :D

To wyłącz auto ks..

­345mulx.jpg

Opublikowano

­

Ja używałem xSaliceReligion i 2 penty na królu poro 2 gry z rzędu :3

76561198342061369.png

Opublikowano

@RutherforPolska na Gagong robi dobre combo, bo na Honda Syndra bije full combo niezależnie, czy przeciwnik ma 200 hp czy full i jak ma przykładowe 200 to zużywa ulti a na Gagong zabija tylko jednym skillem, więc łatwiej unicestwić np. 1vs4 bo nie zużywasz na jednego całe combo i masz cooldowny tylko jak jest taka możliwość to jak najmniej skilli czyli "myślący skrypt" hehe ;) Chodzi o to, że bardziej dopracowany :) Polecam i pozdrawiam - wszystko Gagong Syndra

http://scr.hu/4adp/jfvbu

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...