Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klocek

FabianXDGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ha jak sie gra od 1.6.4 to tak ale ja wole servery bez pluginow pluginy benda na nastepnym  a tu mozesz pograc i do jutra wygrac vipa

CytujLubię to

To ma byc prezentacja tak? Po za tym serwer bez plugionów to nie serwer...

Nieznasz sie :)

A CO DO Slotow sloty sa dziwne.... max pisze 5 a wbilo 8 osob ale wyszli...

76561198081948961.png

Opublikowano

Piękne prezentacja, cieszy oko, nie ma tu wiele pierdołów które zakłócają przesłanie, krótko i zwięźle, same najważniejsze informacje (sarkazm). To ma być prezentacja serwera ? Oglądając ją mam aż niechęć żeby wejść na ten serwer. Sądząc po tej prezentacji serwer jest tak samo niedopracowany jak ona. Jaka prezentacja taki serwer w większości przypadków to się sprawdza, może i w twoim ale ze względu na tą prezentację nie mam zamiaru wejść :) Powodzenia....

Opublikowano

Piękne prezentacja, cieszy oko, nie ma tu wiele pierdołów które zakłócają przesłanie, krótko i zwięźle, same najważniejsze informacje (sarkazm). To ma być prezentacja serwera ? Oglądając ją mam aż niechęć żeby wejść na ten serwer. Sądząc po tej prezentacji serwer jest tak samo niedopracowany jak ona. Jaka prezentacja taki serwer w większości przypadków to się sprawdza, może i w twoim ale ze względu na tą prezentację nie mam zamiaru wejść :) Powodzenia....

Jak nie masz zamiaru wejsc to poco piszesz?

76561198081948961.png

Opublikowano

@FabianXDGame

Od tego są publikacje serwerów... Żeby wyrazić swoją opinie i ja ją wyraziłem. Tutaj nie tylko ocenia się serwer ale też i prezentacje. Tak jak wcześniej pisałem to była moja opinia na temat tego serwera

@Edit

Na twoje życzenie wbiłem na serwer i mogę stwierdzić że to co o nim napisałem wyżej jest w 100% prawdą. Nie ma ani 1 plugina czysty serwer (Serwer nawet nie jest postawiony na Bukkitcie tylko Vanilla). Nie wiem po co dajesz to ip ludziom i piszesz żeby wbijali jak tam nic nie ma ciekawego... w dodatku tylko 5 slotów

Opublikowano

Serwer bez pluginów? Według mnie to serwer bez przyszłości. Poszukaj sobie ludzi (znajomych), którzy będą chcieli na takim pograć i skorzystaj z Hamachi. Nie warto marnować jakichkolwiek pieniędzy na takie coś. Pozdrawiam.

Opublikowano

@FabianXDGame

Od tego są publikacje serwerów... Żeby wyrazić swoją opinie i ja ją wyraziłem. Tutaj nie tylko ocenia się serwer ale też i prezentacje. Tak jak wcześniej pisałem to była moja opinia na temat tego serwera

@Edit

Na twoje życzenie wbiłem na serwer i mogę stwierdzić że to co o nim napisałem wyżej jest w 100% prawdą. Nie ma ani 1 plugina czysty serwer (Serwer nawet nie jest postawiony na Bukkitcie tylko Vanilla). Nie wiem po co dajesz to ip ludziom i piszesz żeby wbijali jak tam nic nie ma ciekawego... w dodatku tylko 5 slotów

Zeby wygrali vipa na moim nowym serwie :O

76561198081948961.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...