Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno VPS oraz domeny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę razem ze znajomym postawić serwer głosowy Teamspeak3. Aktualnie szukamy dość dobrej jakościowo oraz cenowo maszyny oraz domeny. Mógłby ktoś wysłać polecane strony internetowe z możliwością kupna obydwu rzeczy?

Z góry dziękuje

Opublikowano

Na spokojnie CI taka wystarczy. :) Polecam też opłacać na dłuższy okres czasu ponieważ są wtedy rabaty, co jest naprawdę opłacalne :)

Opublikowano

Musisz dopłacić te 10 - 20 zł za domenę  chodź są hostingi, które oferują 1 rok domeny za 0 zł.
Jeżeli pod teamspeak3 to polecam debiana :)

Opublikowano

A jaką wersje debiana? Sorry że tak dopytuje lecz miałem kiedyś tsa tylko na multigaming lecz tam nie mam wszystkich uprawnień, chociażby do Server Admin Query.

Opublikowano

To forum jest od zadawania pytań, pomocy użytkownikom, rozmów etc. także nie masz co tu nikogo przepraszać o wypytywanie :) Każdy kiedyś zaczyna.
Ja polecam najnowszą wersję 7. :)

Opublikowano

Pytasz o net-speak.pl czy hosteam.pl? Jeżeli hosteam.pl to pod tą liczbę wystarczy Ci Wide (pakiet numer 2).
Jeżeli net-speak.pl to Start i CI na spokojnie wystarczy, bez większych problemów będziesz utrzymywał tą liczbę osób :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...