Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z vps'em z mintshost, pisałem oczywiście zgłoszenie na dział awarii do pomocy technicznej. Po czym czekam od 12.37 i nadal mi nie zrobiono vps. Chodzi o to że, wbiłem dziś o 11/12 na kompa, chciałem porobić coś w plikach serwerowych mojego serwera i problem w tym że nie mogę się zalogować do putty, ftp, mysql. Tzn. czasami jest tak, że mnie zaloguje do bazy ale strasznie długo ona się ładuje. Z ftp to samo a co do logowania do putty to prawie wcale sie nie da zalogowac. Czyli czasami da sie zalogowac a czasami nie. Jak myślicie, co może być tego przyczyną? ataki ddos czy coś innego?

Opublikowano

1. Wyłączyłeś antywirus i zaporę? 

2. źle ustawiony firewall? 

3.Jeżeli nic innego nie pomoże to reinstalacja w panelu, ale to ostateczność.

Opublikowano

na pierwszym miejscu  sprawdził  bym twoje łącze internetowe a dopiero potem  pisał zgłoszenia do  serwerowni,  sprawdz czy  jakiś twoj  znajomy  może się zalogować 

Opublikowano

Sprawdź trasę pakietów serwera programem WinMtr następnie podeślij im. Mintshost ma często ataki problemy z serwerami i te vpsy tną się odczekaj powinno minąć. 

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione, był atak na jakieś pasmo i z tej racji, maszyny z tego pasma miały to samo co ja. Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...