Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchantowanie.

rombel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zna ktos jakis sposob na enchantowanie 100% ? sa sposoby i nie pisac ze nie ma bo widzialem jak koles przy mnie wbijal na +16  x3 homki, ale nie zdradzil sposobu kasztan.

Czytalem kiedys ze trzeba na piechote do kosciola w aden zapiertalac i rzucac enchantami i bronia na podloge i wyszlo na +5 bo tyle mialem, ale czy to sposob sprwdzony ?

piszcie konkretne odpowiedzi jak cos wiecie mozna przetestowac bo mam zamiar zaczac grac na jakims privie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma 100% sposobu. Potwierdzam poprzednika

72e90f05679c.gif

Lineage 2

Królowa gier MmoRpg

KAPITALIZM: Masz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i kupujesz byka. Rządowi nic nie wolno zrobić.

Opublikowano

Boże, nawet jak był taki bug to działał tylko na tym jednym serwerze. Każdy serwer ma inna administracje, i to oni konfigurują pliki do serwera które najpierw od kogoś kupili. Dobre i znane serwery na dobrych plikach nie mają takich bugów, a pobugowane serwery nie stoją dłużej niż miesiąc.

Opublikowano

Enchantowanie jest takie możliwe ale w taki sposób że jak ulepszasz to w Aden idziesz w kółko postacią () ja tak robiłem był to sprawdzony sposób zdarzało się że paliło ale w końcu wychodziłem na plus :).

i1sWQY0.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­

Enchantowanie jest takie możliwe ale w taki sposób że jak ulepszasz to w Aden idziesz w kółko postacią () ja tak robiłem był to sprawdzony sposób zdarzało się że paliło ale w końcu wychodziłem na plus :).

Mimo wszystko, to nie jest stuprocentowa pomyślność.

Nic nigdy nie jest pewne, te bugi zazwyczaj się nie sprawdzają.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...