Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LogIt 1.5.2 ROZDAJE LIKE !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema siema,Mam problem z pluginem LogIt. 
Otóż na wersję 1.5.2 działa tam komenda /logout nawet jak usunę z permissionex dostęp do /logout gracze dalej mogą to wpisywać.[Jak niektórzy nie wiedzą tą komendą można kopiować sety - inaczej zbroję]
I tutaj mam pytanie
jak tą komendę zablokować żeby gracze nie mieli do niej dostępu?
Odrazu mówie że cały config prześwietliłem i nie ma tam nic o tym [no chyba że jestem ślepy]
Za pomocną odpowiedz daje like.[czyli że mi ktoś pomoże a nie pisze tego typu komentarz :Nie da się tego wylaczyc.]

Opublikowano

Siema siema,Mam problem z pluginem LogIt. 

Otóż na wersję 1.5.2 działa tam komenda /logout nawet jak usunę z permissionex dostęp do /logout gracze dalej mogą to wpisywać.[Jak niektórzy nie wiedzą tą komendą można kopiować sety - inaczej zbroję]

I tutaj mam pytanie jak tą komendę zablokować żeby gracze nie mieli do niej dostępu?

Odrazu mówie że cały config prześwietliłem i nie ma tam nic o tym [no chyba że jestem ślepy]

Za pomocną odpowiedz daje like.[czyli że mi ktoś pomoże a nie pisze tego typu komentarz :Nie da się tego wylaczyc.]

jesteś pewny że da się kopiować itemy? z tego co pamietam ten bug tyczył się tylko AuthMe.

A permissions musisz zanegować, tak jak wyżej pisali.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...