Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@aresorek Po prostu FC2 jest produkcji gemmerskiej, a FC3 verdeńskiej. Chyba wiesz jak ciężko teraz o towary z Nilfgaardu.

Tak wiem @RADTOR ale przecież kazałem (świętej pamięci) Foltestowi naprawić ten problem ale chyba mnie nie posłuchał... nie potrzebnie mu ratowałeś życie... ale i tak umarł :)

Opublikowano

Droższe bo jest na to większy popyt, a to oznacza że też większe zainteresowanie graczy "starszą wersją". Zapewne gra się lepiej i FC2 jest lepiej dopracowane.

Opublikowano

FC2 to shiit.

Tak wiem @RADTOR ale przecież kazałem (świętej pamięci) Foltestowi naprawić ten problem ale chyba mnie nie posłuchał... nie potrzebnie mu ratowałeś życie... ale i tak umarł :)

Nie łżyj chamie. Ty to najwyżej mogłeś kazać żonie zrobić strawę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

FC2 to shiit.

Nie łżyj chamie. Ty to najwyżej mogłeś kazać żonie zrobić strawę.

Nie wierzysz własnem przyjacielowi ? :( Ta Ciri ci pomieszała w głowie.

Do zamknięcia.

Opublikowano

Nie wierzysz własnem przyjacielowi ? :( Ta Ciri ci pomieszała w głowie.

Nie wierzę, bo król Foltest się z nieludźmi nie zadaje :D .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie wierzę, bo król Foltest się z nieludźmi nie zadaje :D .

Zadawać się to już niestety nie da rady bo umarł :(. A foltest że mną gadał przy Radeńskim Lageru kiedy odczarywałeś strzyge.

I @Lexus. wiesz wolę kupić nową i nieużywaną grę a tak wogóle nie lubię takich stron jak allegro,olx.

Opublikowano

Odpowiem ci na zasadzie filmów,  niektóre dalsze części są nowsze, lecz pierwsza zawsze najlepsza.

Lel, to tak jakby za 10 lat ludzie mówili, że AC Unity był bardzo dobry, bo stary.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...