Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacków do Survarium

KRWAWY SZATAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra nie jest jeszcze dobrze rozwinięta i znana, nie znalazłem żadnych cheatów do tej gry ani płatnych ani darmowych jedynie same keyloggery, musisz trochę poczekać i uzbroić się w cierpliwość. 

Opublikowano

Gra nie jest jeszcze dobrze rozwinięta i znana, nie znalazłem żadnych cheatów do tej gry ani płatnych ani darmowych jedynie same keyloggery, musisz trochę poczekać i uzbroić się w cierpliwość. 

To że nie znalazłeś żadnego nie znaczy że nie istnieją.

A tak nawiasem (gdzie ich szukałeś ;D pozdro dla cb jeżeli wpisałeś w google haha)

Jak byś posiadał choć odrobinę mózgu to wiedział byś że trzeba szukać po forach takich jak ( MPGH, unknown cheats, i like cheats )

Pod 0.26f jeszcze esp nie ma ale jak dobrze pójdzie gdy dotychczasowy hack zostanie zaktualizowany to go udostępnię niżej link do filmiku z hackiem na 0.26e.

http://vimeo.com/110894985

Mogę dać 2 linki do aimów które ponoć działają pod 0.26f ale niestety są w języku rosyjskim i nie potrafiłem ich odpalić.

Opublikowano

To że nie znalazłeś żadnego nie znaczy że nie istnieją.

A tak nawiasem (gdzie ich szukałeś ;D pozdro dla cb jeżeli wpisałeś w google haha)

Jak byś posiadał choć odrobinę mózgu to wiedział byś że trzeba szukać po forach takich jak ( MPGH, unknown cheats, i like cheats )

Pod 0.26f jeszcze esp nie ma ale jak dobrze pójdzie gdy dotychczasowy hack zostanie zaktualizowany to go udostępnię niżej link do filmiku z hackiem na 0.26e.

http://vimeo.com/110894985

Mogę dać 2 linki do aimów które ponoć działają pod 0.26f ale niestety są w języku rosyjskim i nie potrafiłem ich odpalić.

Ja także mogę wstawić tutaj kilkanaście filmików na których widać jak gość cheatuję ale po co jak nie udostępnił ? jak już są to płatne lub prywatne :)

Szukasz jedynie darmowych czy także płatnych ? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy może ktoś wie czy na aktualnej wersji "nat eps" działa?

Jeśli tak to prosiłbym o wstawienie, bo nie mogę się zarejestrować na tym ruskim forum....

Ew. jak by ktoś mógł udostępnić CheatOn Beta

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszyscy grają na hackach a ja przeglądam wszystko i nigdzie nie idzie tego znaleźć, a jak już są to płatne i z rosji nie wiadomo czy to działa i wgl 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...