Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medy ZSRR

lapeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem już na V mam teraz T-34 i muszę dokonać wyboru :
- A-43 med 

- SU-85 TD już mam niby 8 tier więc odpada.

- T-34-85 med

- MT-25 light 

Nie więc jak dalej iść wskazówki ? 

Opublikowano

Ja rozwijam właśnie drzewko T-34-85 i SU-85, przez T-34. Więc najbardziej polecam Ci T-34-85, dobre działo, mobilny, szybki. ;)

Opublikowano

Nmw na jakim "poziomie" umiejętności jesteś...A-43 jest medem bardziej do flankowania, gry "inteligentnej"; MT-25 będzie wymagał od cb większych umiejętności, spot pasywny itp....a nie jak robi ponad 60 % graczy, głównie "czerwonych"- lecimy na hura, aby coś wyświecić i zginąć w pierwszej minucie bitwy....nie nie nie ! T-34-85 będzie najlepszym wyborem. Najbardziej "wypośrodkowany", posiada dobrą mobilność, pancerz coś tam odbije, i jak na meda przystaje przyjemne działo z penetracją wystarczającą by przebijać HT. Linia ta też prowadzi do wyśmienitego Objecta 140 ...więc polecam ! xD

Opublikowano

idź przez a-43 wtedy będziesz mógł zrobić 3 X tiery z jednej 8.

Dla nowicjusza ta linia bedzie katorgą, ta do 140 przez rudego jest zdecydowanie łatwiejsza(przed chwila własnie odkrylem 140stke wiec wiem co mowie)

Jedynym problemem bedzie t43 bo jest jeżdżącą zapalniczka, ale rzadko go rzuca na 9t wiec spoko.

Opublikowano

Dla nowicjusza ta linia bedzie katorgą, ta do 140 przez rudego jest zdecydowanie łatwiejsza(przed chwila własnie odkrylem 140stke wiec wiem co mowie)

Jedynym problemem bedzie t43 bo jest jeżdżącą zapalniczka, ale rzadko go rzuca na 9t wiec spoko.

6/7/8 tier to tylko moment "przejściowy"... nawet jak teraz nie ma zamiaru robić objecta 430 (moim zdnaiem jest słabszy od 140 czy t-62a) to może kiedyś jednak będzie go chciał... wtedy od razu będzie miał 9 :) Poza tym 416 jest lepsza od t-44 a 6/7 tier to pare dni "męczenia się" .

@edit: dobra teraz przeczytałem to: "Jestem JUŻ na V tierze". 5 tier się robi w 2 minuty z free expa... skoro on jest "już" na 5 tierze to rzeczywiście niech idzie przez t-34-85 bo wątpię, że chociaż jednego z tych medów 10 tieru odblokuje a co dopiero 3 (może kiedyś do 8 tieru dojdzie :D)

Opublikowano

6/7/8 tier to tylko moment "przejściowy"... nawet jak teraz nie ma zamiaru robić objecta 430 (moim zdnaiem jest słabszy od 140 czy t-62a) to może kiedyś jednak będzie go chciał... wtedy od razu będzie miał 9 :) Poza tym 416 jest lepsza od t-44 a 6/7 tier to pare dni "męczenia się" .

@edit: dobra teraz przeczytałem to: "Jestem JUŻ na V tierze". 5 tier się robi w 2 minuty z free expa... skoro on jest "już" na 5 tierze to rzeczywiście niech idzie przez t-34-85 bo wątpię, że chociaż jednego z tych medów 10 tieru odblokuje a co dopiero 3 (może kiedyś do 8 tieru dojdzie :D)

Ten moment przejsciowy to prawie cała linia xD bo ob.430 II i t54 już są z*******e.

Co do ob416>t44 to sie nie zgodze, prócz padajacego ammo t44 jest swietny, mocna wierza, mobilny, działo daje rade.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...