Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waga paczki.

nerff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sklep zaufany, więc raczej to pomyłka. Z tego co wyczytałem to laptop z baterią waży około 3kg, do tego te gratisowe akcesoria, więc waga nie powinna być większa niż 5kg. ;)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Witam. Zamówiłem sobie laptop z tej aukcji http://allegro.pl/laptop-lenovo-y50-70-i5-4gb-1tb-gtx860m-fhd-300zl-i4947581233.html. Sposób płatności wybrałem Przesyłka kurierska pobraniowa. Ma on przyjść jutro, lecz zdziwiła mnie jedna rzecz. Waga paczki wynosi 30KG. Czy waga tej paczki jest prawidłowa? 

http://scr.hu/2l7t/zllzj

To jest największa dopuszczalna wartość paczki. Sama paczka więcej niż 7 kg pewnie nie będzie ważyć.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Taki laptop z akcesoriami typu dodatkowa myszka, głośniki czy coś może ważyć max. 10kg. Chyba że tam narzuci dodatkowe 20kg kamienia. Też uważam, że pisze 30kg dlatego, że to największa możliwa waga paczki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie pomyłka tylko taki pakiet ma firma wykupiony u dostawcy przesyłek do 30 kg przesyłka i płaci bez względu na wagę, czy to wysyła jeden laptop czy dziesięć czy też nawet mała pierdołkę nie ważąca nawet kilograma

nauczcie się czytać tabele przesyłek ! wyraźnie pisze do 10 przedmiotów w paczce , to 30 kg to ograniczenie wagi przesyłki.

nikt specjalnie dla jednego użytkownika nie będzie przecież zmieniał swoich ustawień automatycznych dla przesyłek by wpisać wagę specjalnie dla laptopa inna niż określona maksymalna !

jak tak strasznie chcesz poproś by ci uzupełnili paczkę kamieniami do 30 kg by się zgadzało z tym co napisane,  też dojdzie w tej samej cenie co laptop ważący tylko 3 kg.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie pomyłka tylko taki pakiet ma firma wykupiony u dostawcy przesyłek do 30 kg przesyłka i płaci bez względu na wagę, czy to wysyła jeden laptop czy dziesięć czy też nawet mała pierdołkę nie ważąca nawet kilograma

nauczcie się czytać tabele przesyłek ! wyraźnie pisze do 10 przedmiotów w paczce , to 30 kg to ograniczenie wagi przesyłki.

nikt specjalnie dla jednego użytkownika nie będzie przecież zmieniał swoich ustawień automatycznych dla przesyłek by wpisać wagę specjalnie dla laptopa inna niż określona maksymalna !

jak tak strasznie chcesz poproś by ci uzupełnili paczkę kamieniami do 30 kg by się zgadzało z tym co napisane,  też dojdzie w tej samej cenie co laptop ważący tylko 3 kg.

Szkoda, że to było 11 dni temu i laptop już dawno temu przyszedł :) /close

Opublikowano

no ale z postu wynikało ze żałowałeś iż przesyłka nie miała deklarowanych 30 kg wagi :P

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...