Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość graczy, porady dla nowego gracza

Adrenaline..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo ludzi gra, jeśli chodzi o Barusa. A jeśli Ci będzie mało osób, do 55lvla możesz przejść na serwer zintegrowany, gdzie jest jeszcze więcej ludzi. Polecam na nim grać na początku, zawsze znajdzie się jakaś grupa do trudnych questów i na instancje (np na obóz nochsana w eltnen od 25lv).

Porady? Jak dopiero zaczynasz, zbieraj każdy grosz, każdy śmieć i sprzedawaj u npc :p Tak uzbierasz na rozszerzenie kostek, a jak rozszerzysz to będziesz mógł podnosić więcej shitu żeby sprzedawać u npc xD Ja tak robiłam na starcie i pierwszą postacią na 40lvlu miałam ok 10kk :) Może się wydawać mało, ale to dość sporo na tym lvlu :p

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam od jakiegoś czasu postać też na Aionie, choć generalnie teraz pociskam Blade&Soul, ale z tego co wiem to sporo tam Polaków, przynajmniej tak mi znajomi twierdzą. Jak grałam to też ich sporo widziałam. Gra przyjemna, ale jakoś dla mnie mało tam różnorodności.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie o wiele mniej ludzi gra i właśnie nie wiem czemu kiedyś to inna sprawa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...