Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyposazenie i hajs

WojoMaciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktos na co zbierac urke i wydac ja

Moje wyposazenie

Lasery:Full lf3

Oslonki:full bo2

Generatory szybkosci:full G3N-7900

Drony:Full irys+1 havoc

Formacje dronow:te za kredytki i romb

Pet:8lv

-zbieracza surowcow 2 poziom

-zbieracz 3 poziom

-kamyk 3 poziom

-2 protokoly radarowe na 2 poziomie

Wrota:

Alfa:1 zrobilem 14/34

Beta15/48

Gamma:27/82

Zeta:(skladam wlasnie 2 juz) 56/111

PP:11

A jeszcze 1 pytanko jak szybko zarabiac kase bo chcem uzbierac sobie na aegisa na aukcji

Opublikowano

Jak kredki zbierasz to kubiki polecam, chociaż z takim wypo sam nie ubijesz. To polecam zbieranie surków pod batkiem ,bo widzę że masz zbieracza. Dokup drona handlowego i zbieraj. Powodzenia.

Opublikowano

Jak kredki zbierasz to kubiki polecam, chociaż z takim wypo sam nie ubijesz. To polecam zbieranie surków pod batkiem ,bo widzę że masz zbieracza. Dokup drona handlowego i zbieraj. Powodzenia.

zapomnialem dopisac mam mechanizm sprzedarzy surowcow 2 w pecie

Opublikowano

Bij Falcona,jak nie wiemsz jak i co to jest to wpisz na Youtube.urke wydaj na zrobienie 24 PP i dokoncz moze skladac ta zete którą masz zaczętą a potem albo w ulepszanie dronów na 16 lvl.i ewentualnie zeby zarabiac duzo kredek kup sobie modyły do peta na powiekszenie ładowni,a ja dokupisz jeszcze cytadele  i masz premium bo bedziesz mial około 20.000 ładowni,wiec wysyłanie surowcow bedzie sie bardzo oplacalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...