Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest banowalne?

H34DSHOT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tzn. to jest uwazane jako glitch ale Nexon z tym i tak nic nie zrobi , wysylalem reporty za to i nic .

Nothing is impossible.

Opublikowano

To nie jest banowalne, a to ze nie umiesz trafic mu headshota nawet z m16 to nie jego wina-.-

znalazl sie kozak, juz chcialbym ciebie widziec jak mu w heda walisz

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

nie ma za to bana.

I jak gram z lespzymy na rec rules to ja nawet nie zdaze strzelic a ja juz sie respie SKILL i nawet takie małe kawalki ciala trafisz xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Kolego, to nawet nie jest glitch, i gdybyś wysłał coś takiego Nexonowi to byś sam dostał Bana za głupotę :D

Wystarczyło schować się za automatem obok ciebie, i trafić go w noge... Ewentualnie zajść górą i od prawej strony ich powybijać.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Sorry ale to wręcz idiotyczne się pytać o coś takiego. Serio... strzelanka, to takie dziwne, że ludzie chowają się za przeszkodami aby trudniej było ich trafić...

To nawet nie jest glitch ani bug ani nic co by w jakimkolwiek stopniu było niesprawiedliwe. Sam stań ze snajperką w tamtym miejscu i zobaczysz jak szybko ktoś Cię zestrzeli. Zresztą nawet jeżeli koleś jest zdolny i piekielnie celny (rzadko, szczególnie w CA gdzie rozrzut i odrzut broni są stosunkowo wysokie, widuje się snajperów którzy trafiają każdy pocisk) to możesz obejść go jakimiś 4-5 innymi drogami i zabić. Skoro szybciej celuje niż Ty i Twoja drużyna przebiegnij 2 mostem, górą, korytarzem po prawej, lub po rurach za oknami (gdzie o ile pamiętam dobrze nie da się trafić z tamtego miejsca, chyba że podczas wybiegania z wentylacji). Plz ludzie myślcie czasami sami, ta gra byłaby co najmniej całkowicie idiotyczna gdyby nagradzała ludzi biegających jak debile po śmierć a karciła myślących. 

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

do tych co chcą mnie uczyć grać, wiem że istnieje 10000000 sposobów łatwiejszego zabicia gościa w tamtym miejscu, wybaczcie ale gram w tą grę prawie 6 lat mam range Generała ponad 200000 kili i kd ponad 1.50 a Oli to jedna z moich ulobionych map rzadko spadam tam poniżej 2.0, nie musicie mi tłumaczyć że można go obejść od innej strony freekill i inne sraratatata. Mi chodziło o tą konkretną sytuację, bo gościa z tego miejsca gdzie ja się znajdowałem prawie nie widać, a on do mnie może spokojnie strzelać, a pytałem bo już nie raz się z tym spotkałem, nawet mając celownik na czubku głowy gościa nie dało się go zabić. Ale olać sprawę temat zamknąć.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...