Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program raptr - brak możliwości zakupu.

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem wczoraj zakupić w Raptr 400 gemów, jednakże wyskakuje mi ciągle takie okienko :

156035_765876083492711_60418352225639132

Support nie odpisuje a mi zależy na tym, żeby te gemy zdobyć jak najszybciej, ponieważ niedługo kończy się Odyssey'a. Cóż mam uczynić żeby ten syf naprawić?
Dodam jeszcze, że próbowałem kupić za pomocą ich strony, ale to nic nie zmieniło.

Opublikowano

Jeśli napisałeś do supportu to nic innego już zrobić nie możesz u mnie ostatnio było podobnie jakiś błąd z połączeniem do ich bazy. Myślę że problem naprawią do jutra na bank.

Opublikowano

Na swoim głównym koncie gdzie mam ponad 4400 punktów nie mogę nic zakupić, wyskakuje mi ciągle te okienko. Postanowiłem zrobić nowe konto i zobaczyć czy to raptr ma jakieś problemy, czy może ja. Okazało się, że coś dzieje się z moim głównym kontem, znajomi również z niego nie mogą nic zakupić, co się dzieje? Nie otrzymałem raczej żadnego bana na brak możliwości zakupy - o ile to w ogóle możliwe. Napisałem do supportu tydzień temu, jednakże odpowiedzi nie otrzymałem.

Opublikowano

Ja mogę ci spróbować kupić jeżeli mi ufasz jak coś to pw

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Napisałem, że znajomi próbowali mi kupić również z mojego konta i nie dało rady. 

Opublikowano

Według mnie zawsze warto próbować

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Dobra, lecą dane na e-mail. Chociaż i tak wątpię żeby to się udało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...