Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki wracają?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, juz wczoraj i dzisiaj spotkalem 2 osoby - hackerzy.

Od jednego dowiedzialem sie ze jego hack nazywa sie " Tehmez " - lecz nie znalazlem takiego.

Czy moglby mi ktos napisac nazwe dzialajacego hacka aktualnie ? ( chce polevelowac konta i powysylac klucze ^_^ )

xvez_eune_55_6_logo.png

Opublikowano

Od jednego dowiedzialem sie ze jego hack nazywa sie " Tehmez " - lecz nie znalazlem takiego.

Czy moglby mi ktos napisac nazwe dzialajacego hacka aktualnie ? ( chce polevelowac konta i powysylac klucze ^_^ )

I w ten sposób dostaniesz bana na wszystkie konta, nawet na to gdzie nie używałeś hacków. Nie szkoda czasu ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Hackow sie juz nie oplaca , chcesz hackowac ? Nie graj. Proste ,patch jest co tydzien/dwa i co chwila jest aktualizowany HackShield ,wiec ...

Nothing is impossible.

Opublikowano

Sprawdzaj codziennie mvhacks i ghbsys, oni mogą coś jeszcze zrobić ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I w ten sposób dostaniesz bana na wszystkie konta, nawet na to gdzie nie używałeś hacków. Nie szkoda czasu ?

Kiedys urzywałem i nie dostałem na każdych kontach ..

Opublikowano

Może nie graj w CA?... Ja je*ie.. Nie potrafisz grać bez hacków? Chociaż to "levelowac"

78211200901254736602.png

Opublikowano

ja dzisiaj spotkałem typa z elitą,który co jedną rundę na eli pro miał całkiem inny nick,i do tego jakieś chamsy chyba bo staty kosmiczne

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Może nie graj w CA?... Ja je*ie.. Nie potrafisz grać bez hacków? Chociaż to "levelowac"

Chyba po to jest to forum żeby pisać o takie rzeczy. 

Co do tematu 

Dziś mi kumpel właśnie mówił że grał 2 meczyki i w dwóch się znaleźli jacyś cziterzy, ale to fajnie przynajmniej poziom w końcu wyższy będzie D: 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...