Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HARDCORE][1.5.2][Stare czasy dobrego pvp i skillu...][OldHC]

TheMasterOfMPC

Jak ma wyglądać ten serwer?  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Drop z rudy?

2. 2. Exp z stone

3. 3. Bany za śmierc?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Wpadłem na pomysł zrobienia serwera hardcore który na 100% wypali nie tak jak inne ^^ lecz potrzebuję waszej pomocy ;) Oraz kilka pytań na które odpowiecie w ankiecie oraz poszukuję osoby do pomocy przy serwerze poszukujemy:
- Budowniczych (0/2)
- Adminow (0/2)
- Helperow (0/3)
Mamy tylko jedno pytanie bez ankiety szukałem pluginu na gildie na 1.5.2 i jedyny jaki jest to Factions :X Chciałbym zastąpić to pluginem Skrypt i do niego dodać plugin na gildie jakiś bardziej zaawansowany ponieważ nie mam autorskiego plugin na tą wersję... Wydaje mi się że to tyle co chciałem napisać jeżeli będziemy już mieć 50% gotowości podam IP serwera jeżeli chcesz nam pomoc napisz w temacie jeżeli chcesz pomoc w czymś innym też możesz podać swoją ofertę ;) Proszę o nie zamykanie tematu z powodu że ten serwer nie wypali lub że to nie ten dział od szukania administracji poniważ wolę mieć wszystko ogarnięte i mieć wszystko w jednym temacie niżeli temat miał by być rozniesiony po całym forum a jeżeli chodzi o graczy to z nimi nie będzie problemu reklamy od YouTuberów na pewno będą bo każdy szuka takie serwera a sam posiadam serwer na którym gra max. 300+ osób na otwarciu było 492/500 ;o :) Z góry dziękuje!

Opublikowano

Nie wiem czy ludziom będzie chciało się wersje zmieniać ale ja mogę zostać adminem i na wersje 1.5.2 działają pluginy 1.7.2 bo sprawdzałem wczoraj więc tu z pluginem na gildię nie będzie problemu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...