Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontakt z EA

Owl ⚡

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się Was dopytać w jaki sposób mogę się najszybciej skontatkować z tymi idiotami z EA ?

Skasowali mi konto w FUT bez jakiejkolwiek informacji, na odpowiedź na ticketa czekam już 10ty dzień i nic. Dziś wysłałem ticketa na temat usuniętego konta, tamtem dotyczył ostrzeżenia. 

Ogólnie livechat mi nie działa, nie wiem gdy jestem zalogowany nie działa ogólnie strona. Gdy nie jestem zalogowany wczytuje się i tyle. Chcę się dowiedzieć dlaczego usunęli mi konto bez informacji za co i ich trochę pocisnąć za to co robią. Serwery lagują, botów pełno a mi usuwają konto  :D

Możecie troszkę pomóc i pokierować co gdzie i jak ?  :rolleyes:

Opublikowano

Live chat, jest tylko w języku angielskim. 

http://help.ea.com/en/

Wypełniasz czego dotyczy problem i zostajesz przekierowany na chat, na którym obowiązuje język angielski. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Zadzwoń na numer 223970840. W obsłudze klienta można osiągnąć więcej niż przez chat, ale można dzwonić od poniedziałku do piątku o godzinie od 12 do 21.

Opublikowano

Jak napisałeś do nich ticke'ta do supportu to musisz poczekać równe 14 dni. Jest tam napisane że mają czas w przeciągu 14 dni a mi już 2 razy odpowiedzieli właśnie 14 dnia.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Próbowałeś telefonicznie do polskiej pomocy technicznej?

Nie próbowałem jeszcze - nie wiem czy jest sens czekać 15 minut na połączenie.

Live chat, jest tylko w języku angielskim. 

http://help.ea.com/en/

Wypełniasz czego dotyczy problem i zostajesz przekierowany na chat, na którym obowiązuje język angielski. 

Niestety nie działa.

Zadzwoń na numer 223970840. W obsłudze klienta można osiągnąć więcej niż przez chat, ale można dzwonić od poniedziałku do piątku o godzinie od 12 do 21.

Może sprawdzę, jeżeli połączy mnie szybciej niż po 15 minutach :D

Jak napisałeś do nich ticke'ta do supportu to musisz poczekać równe 14 dni. Jest tam napisane że mają czas w przeciągu 14 dni a mi już 2 razy odpowiedzieli właśnie 14 dnia.

Dostałem od nich odpowiedź w, której napisane było, że otrzymam odpowiedź po min 72h a max 144h. 

Niestety nie dostałem do teraz, mija 11 dzień...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...