Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TH - Legenda czy rzeczywistość?

kuba9n12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym przedstawić tutaj nurtującą mnie sytuację.
Gram na serverze ravia.Dzisiaj dobiegły mnie słuchy,aby nie pokazywać graczowi xxx nic na handlu,ponieważ on kradnie.Sytuacja ta powtórzyła się w przypadku kilku-kilkunastu osób.
Mógłby mi ktoś udzielić informacji na ten temat?

Opublikowano

TH to legenda i dawny sposób na wyłudzenie SMów od głupich graczy!

Być może oferował innym zamianę (np eq ravia za eq pandora) i gracze dali mu itemy, a on nie.

Proste. :)

Opublikowano

Prawie legenda.Wpiszcie sobie na yt słowa ''Tradehack zbroja'' i wejdźcie w filmik kamera.Jak widać kiedyś istniało coś w stylu tradehacka.Wizualnie można było skopiować zbroje i sprzedać ją komuś.Gdy my założyliśmy tą prawdziwą zbroje to ta wirtualna u innego gracza znikała.Yang za darmo i skutecznie oszukaliśmy innego gracza.To działało tylko na plikach 2007.Czyli w 2010 roku na chińskich serwerach typu csyt2 czy na początkujących polskich serwerach typu pandoramt2 to jeszcze działało.Teraz już na żadnym to nie zadziała.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Prawie legenda.Wpiszcie sobie na yt słowa ''Tradehack zbroja'' i wejdźcie w filmik kamera.Jak widać kiedyś istniało coś w stylu tradehacka.Wizualnie można było skopiować zbroje i sprzedać ją komuś.Gdy my założyliśmy tą prawdziwą zbroje to ta wirtualna u innego gracza znikała.Yang za darmo i skutecznie oszukaliśmy innego gracza.To działało tylko na plikach 2007.Czyli w 2010 roku na chińskich serwerach typu csyt2 czy na początkujących polskich serwerach typu pandoramt2 to jeszcze działało.Teraz już na żadnym to nie zadziała.

Wiesz ja myśle ze istnieje np. na xenoxie cyhba 2013 roku duzo ludzi pisało na czacie, żeby nie pokazywac eq temu i temu graczowi bo ukradnie. Sam na własnej skórze tego doswiadczyłem na GuerraMT2 na handlu pokazałem trute i koles zaakceptował no i raptem truta mi zniknela z eq i pisało na czacie "Handel zakonczony". Tak więc to raczej rzeczywistość TH istnieje ale nie jest udostęponiony gdyby był to by było koniec metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...