Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban... PROBLEM

Combat.Dedas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem odpalić grę po prawie 2 letniej przerwie, wchodze a tu ban. Problem w tym ze nie wiem za co, zadnych hackow nie uzywalem. I czy mozliwe jest odwołanie się od tej decyzji. Mój nick to _Brutalus_..

Opublikowano
Once again we have a list of cheaters from the new "Enhanced" Server Logs

Please Note______These are Nexon bans, and you will not be unbanned by posting on the forums_______

Only Nexon can remove one of their bans. Posting "I am clean" posts, just wastes your time and the forum moderators time too.

No one on the forums can remove any of these

Even Customer support will not remove a clear detection, so if you know you cheated don't bother, you cannot "bluff" your way out of one of these bans

i_Flicksh00t

-15

456874

121223231221

__--____--__

____Desire-

____exklo

___eViD-

___o--o___

__ANGeL-

__EviLSouL__

__H1Tl3R__

__Harvester

__I_PuMa_I__

__iReeperX

__iTr0ll-

_-_Manu_-_

__QuicKzZ__

__SuKo__

__xBlue__

__xDecember

__XFreeBoss_

_a_dri_

_-BarBaroS_-

_-Benfica-_

_Brutalus_

_c4Sh_

nie znam perfekcyjnie angielskiego ale wyczytalem coś o server logach  a za to chyba jest ban mało tego to było w kwietniu 2013 r także dosyć dawno

Opublikowano

Za Enchanced Logi nie ma unbanów, są zawsze pierwszego dnia miesiąca i to są clearhacksy.

Opublikowano

Jak miales Range powyzej Majora , mozesz plakac . Jak miales miejsza , nabijesz w kilka miesiecy .

Nothing is impossible.

Opublikowano

Miałem konto 2lt5 i ktoś włamał i mi się na konto i użył telekila i okazało się żo to mój kolega...  Miłałem tam 2 permy, więc oddał mi za nie kasę, więc założyłem sobie drugie konto i tam kupiłem 3 permy.. M6A2 SRT, SUBSONIC, i G18 Cobra... I co to znaczy że dostałem bana za Server loga.??? 

Opublikowano

Miałem konto 2lt5 i ktoś włamał i mi się na konto i użył telekila i okazało się żo to mój kolega...  Miłałem tam 2 permy, więc oddał mi za nie kasę, więc założyłem sobie drugie konto i tam kupiłem 3 permy.. M6A2 SRT, SUBSONIC, i G18 Cobra... I co to znaczy że dostałem bana za Server loga.??? 

Używałeś hacków i ban, proste.

Opublikowano

Może coś w rejestrze zostało :p

Dla nie kumatych /regedit i te sprawy xD

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Opowiem ci o  mojej Historii w CA  grałem bardzo dobrze miałem dobre staty prawie cały czas  pierwszy  i wgl i co po czasie BAN za nic ....   0 hacków ....

Opublikowano

a może być tak że dużo reportów gimbaza na wysyłała bez podstaw żadnych,i zbanowali za niewinność,jak się ma staty np po 30/7 to zaraz na rommie płaczą xD

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

@SubZero9921 Fascynująca historia, sie popisałeś.

@SubZero9921 A NA DODATEK --- PRAWIE CAŁY CZAS PIERWSZY ! No w  to nie wierze, podaj mi te hacki, naucz mnie tak!

Po pierwsze offtopic 

po drugie CA to dobra gra nie potrzeba czitować jest prosta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...