Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385304843-U691595.png McElita1385304877-U691595.png

Otwarcie serwera datowane jest na 16 stycznia 2015 r 18:00 zapraszamy wszystkich chętnyh i spragnionych adrenaliny !!! Otwieramy się jako pierwsi z takim typem serwera !!!! Jedyny, w swoim rodzaju serwer SKYBLOCK + PVP

1385304711-U691595.pngTyp serwera: : SkyBlock+PVP

1385304711-U691595.pngRodzaj serwera: : Dedykowany

1385304711-U691595.pngSloty: 300+

(umowa z chostingiem Craftserve umożliwia nam nieograniczoną lidzbę slotów !!! dlatego zapraszamy wszystkich miłośników wyspowego jak i zbrojnego szaleństwa włąśnie na nasz serwer bo na McElita gra sama elita minecraft )

1385304711-U691595.pngIpmcelita.csrv.pl

lub

n1.csrv.pl:14196

1385304711-U691595.pngPotworyTak

1385304711-U691595.pngZwierzętaTak

1385304711-U691595.pngPvPTak

1385304711-U691595.pngPremiumNie

1385304711-U691595.pngNetherTak

1385304711-U691595.pngBialaListaNie

1385305608-U691595.png

[Właściciel] StrumykPl & No-Life

[Administrator] MrPalladice & Badi99

[Moderator] -------

[JuniorAdmin] Gradi & dupi

[Helper] -------

Informacje: System łączenia światów skyblock i pvp wzbogacony będzie odzielnością inwentaża graczy pomiędzy strefami pvp a skyblock. Dużym  plusem całego systemu jest możliwość posiadania przez graczy 1 konta "bankowego" w systemie /money na obu światach, co umożliwi graczą wzbogacenie się o dodatkowe profity podczas walki PVP !!! Za zabicie każdego osobnika na mapie PVP otrzymujemy 100 $ w serwerowej walucie !!! i uatrakcyjnieniem gry jest możliwość wydania tych profitów na serwerze skyblock i odwrotnie !! profity zarobione na serwerze skyblock możemy wydać na świecie PVP uleprzając zbroje miecze itd !!!! Ten unikalny system zarabiania profitów można znaleść tylko na naszym serwerze !!!! A wisienką na torcie jest piękna mapa serwera która swoją krzykliwościa, wielkościa i symetrycznością umila graczą rozgrywkę w najwyższym stopniu !!! W tej sytuacji pozostaje nam tylko zaprosić was graczy do spróbowania swoich sił na naszym serwerze !!!! Zapraszamy 

~Administracha McElita :)

Początkowe wyspy graczy :)

Generator by @KashtanPL

574631420670911879422.png

Główny spawn serwera :)

931691420670911879422.png

Spawn oraz mapka PVP :)

254691420670911879422.pngMapka pvp :)

927281420670911879422.png2#

615871420670911879422.pngZapraszamy 16 stycznia !!! 18:00 wielkie otwarcie !!! Darmowe Vipy i wiele wiele więcej :D

Opublikowano

Sam pomysł PVP na skyblocku jest ok, ale nie dopracowaliście. Dlatego mam kilka pytań.

1.Czemu mogę wbić na zapowiedzi? Start 16 stycznia! Włącznie white-list.

2.Czemu jest napisane plugins by jakis wasz admin i jakis 2 wasz admin, jak są pobrane z internetu?

3.Multiverse-Inventories wam nie działa. Tyle dni przed startem się wszystko testuje, a nie ,że wam nie działa.

post-1298877-0-48469800-1420505165.png

Opublikowano

Z tego co wiem, to /pl czy /plugin powinno być nie dostępne dla graczy, jeszcze z tym, że pluginy zrobione przez kogoś innego.

Sam pomysł PVP na skyblocku jest ok, ale nie dopracowaliście. Dlatego mam kilka pytań.

2.Czemu jest napisane plugins by jakis wasz admin i jakis 2 wasz admin, jak są pobrane z internetu?

3.Multiverse-Inventories wam nie działa. Tyle dni przed startem się wszystko testuje, a nie ,że wam nie działa.

attachicon.giflolik.png

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

1 Sorki musiałeś trafić jak resetowalismy serwer :) cały czas jest whitelista :)

2 W tym miejscu pojawi sie jeszcze dopiska że pluginy były przerabiane przez  badi99 i mnie, ale to tylko była wstępna wersja .

3 Plugin juz działa :) i nie czepiajcie się że "coś jest nie zrobione bo do otwarcia trochę czasu i cały czas pracujemy nad plugami :)

Znow serverek za 30 zl z craftserva. Co macie takiego jedynego w swoim rodzaju... Nic nowego. Jakies dno 

Jakim prawem oceniasz coś na podstawie chostingu jeżeli nawet nie byłeś na tym serwie ???

Z tego co wiem, to /pl czy /plugin powinno być nie dostępne dla graczy, jeszcze z tym, że pluginy zrobione przez kogoś innego.

sutv, w 06 Sty 2015 - 01:46, powiedział:snapback.png

attachicon.giflolik.png

te komendy są zablokowane kolega zalogował się na serwer podczas naszej pracy :)

Opublikowano

Z tego co wiem, to /pl czy /plugin powinno być nie dostępne dla graczy, jeszcze z tym, że pluginy zrobione przez kogoś innego

Nie mają tutaj nic nadzwyczajnego, aby był sens blokowania komend sprawdzających listę pluginów. W kilka minut można zrobić paczkę, jaką posiada ten serwer.

Powodzenia.

Opublikowano

xOstateczny, w 06 Sty 2015 - 08:44, powiedział:

snapback.png

Z tego co wiem, to /pl czy /plugin powinno być nie dostępne dla graczy, jeszcze z tym, że pluginy zrobione przez kogoś innego

Nie mają tutaj nic nadzwyczajnego, aby był sens blokowania komend sprawdzających listę pluginów. W kilka minut można zrobić paczkę, jaką posiada ten serwer.

Powodzenia.

Dziękuje za miłe słowa :) To fakt nie mamy nic nadzwyczajnego w pluginach zgadzam się... Ale jak to powiedział kolega technik po fachu "Ważny jest autor pluginu? czy opcje  które zawiera napisana przez niego wtyczka" Ja osobiście uważam że nie ma większego znaczenia kto napisał dany plugin, zaś dlamnie ma znaczenie to co prezentuje wtyczka którą postanowił opublikować :) 

Pozdrawiam MrPalladice :)

Opublikowano

Macie bardzo duże lagi. Jakby nie te lagi to serwer byłby ok. Zrobcie z nimi cos bo to odechciewa sie grac. 

YYYY skąd ty takie żeczy bieżesz ????? serwer jeszcze nie otwarty a ty piszesz że są lagi i się nie da grać ;_;

Opublikowano

Eh. Chciałem wbić na serwer, ale coś mi on nie działa :0 Wywaliło go czy co?

Ps. Popraw prezentacje? Eh. Robisz serwer i wstawiasz prezentacje.... To przynajmniej przygotuj wszystko na ostatni guzik, a tak to prezentacja lipna, a co do serwera się nie wypowiadam puki nie wbije...

Opublikowano

Eh. Chciałem wbić na serwer, ale coś mi on nie działa :0 Wywaliło go czy co?

Ps. Popraw prezentacje? Eh. Robisz serwer i wstawiasz prezentacje.... To przynajmniej przygotuj wszystko na ostatni guzik, a tak to prezentacja lipna, a co do serwera się nie wypowiadam puki nie wbije...

Spokojnie juz działa !!! zapraszamy !! jak nie pisze motd a zamiast niego jakis error to i tak wbij bo to jest błąd domeny ale nadal działa !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...