Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minecraft

vagel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . To znowu ja, jak widać pojawia się problem na problemie. Do rzeczy ^^

Moja dziewczyna i ja lubimy sobie zagrać w minecrafta. Lecz gdy chcielismy wbić znowu jej Mineshafter launcher ulegl whitescreenowi ^^

u góry pisze minecraft launcher i nic caly bialy launcher 0 napisów ^^

Gdy próbowala włączyć minecrafta nic nie wychodzilo, żaden z innych launcherów nie chce go uruchomić, lecz nie ma na nich juz white screenów  ;) 

Reinstalowaliśmy już minecrafta, jave oraz próbowalismy na innych launcherach jednak dalej nic !! 
Proszę pilnie o pomoc jak najszybciej . ;)

Z góry dziękuję.

Opublikowano

''Żaden z launcherów nie chce się uruchomić'' Tutaj już mamy podpowiedź, że niech Twoja dziewczyna wyłączy antywirusa i zaporę systemową, ponieważ może jej blokować poprawne uruchomienie Minecrafta, dalsze rzeczy wymienił kolega na górze.

Opublikowano

karta graficzna ? (sterowniki)

Jaki mc ? 

Spróbujcie na jakimś non prremium czy to samo się dzieje.

Jaką tę javę macie ?

"Mineshafter launcher ulegl whitescreenowi " - mineshafter launcher i gramy na non premium. 

Java 7 64 bit .

Chodzi że gralismy normlanie codziennie i wczoraj chcielismy wbic jeszcze raz wieczorem i nic nie dziala ^^

Wiec wymagania wątpie że coś mają ^^

Własnie miala antywira odrazu kazalem jej go usunac (avast) ^^ Zapora też już jest wyłączona, Relog kompa był dalej nic .

Karta graficzna : AMD Radeon HD 7340

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...