Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO zanik rangi

Konkwistad0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

(SZUKAŁEM PODOBNEGO PROBLEMU ALE GO NIE ZNALAZŁEM)

Mam pewien, wnerwiający problem. Otóż jestem graczem CS GO i dotychczas byłem przydzielony do rangi Master Guardian 2. Po meczu w miejscu gdzie była ranga zrobiło się puste pole tak jakbym pierwszy raz grał w CS GO i musiał wbić 10 wygranych chociaż mam prawie 200. Myślałem że to po prostu bug więc zagrałem sobie drugi mecz. Mecz ten wygrałem a w końcowych statystykach ukazał mi się piękny napis że zostałem przydzielony do rangi gold nova 4 smile.png Bardzo zaskakująca sytuacja... Z Mastera 2 do g4 smile.png Nie wiem co robić... Proszę o jakieś porady, informacje cokolwiek ! Jeśli to potrzebne mogę wysłać screeny i udzielić informacji. 

Bardzo proszę o pomoc. Dziękuję. 

Opublikowano

Zapewne nie grałeś przez jakiś czas i Ci ranga znikła . Może być tak , że miałeś w teamie jakiegoś haxiora , który dostał banicje i rangę Ci cofnęło do tej sprzed grami z cziterami ( nie mówie tu o jakiś znajomych tylko ogólnie ) . Pewnie jest coś takiego w csie jak mmr czy jakieś ukryte punkty , które spadają podczas nieaktywności . Czy można coś z tym zrobić? Nie sądze , jest to jakiś system , który pracuje i sam oblicza dane rangi i jestem pewien  , że support CI nie odda Twojej rangi bo powiedzą 'Jak Pan wbił to wbije Pan na nowo' . Szkoda tracić czas na pisanie z tak za przeproszeniem 'ułomnym' supportem , który odpisuje wiadomości z automatu . Pozdrawiam i życzę Ci jak najwyższej rangi :) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Grałem codziennie więc niemożliwe że przez nieobecność. Możliwe że przez tych haxiorów bo w każdej grze miałem przynajmniej po 2 konta (w przeciwnych zazwyczaj) które miały od 10-40h w cs przegrane więc robiły multi konta przynajmniej tak mi się wydaje. Z tymi cziterami to dosyć logiczne wyjście.

Dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Grałeś z cheaterem cała odpowiedź. Cofnęło ci mecze i znikła ci ranga a potem dobiło ciebie do niższej też tak miałem grałem z cheaterem z 10 mczy byłem gold 3 cofnęło mnie do SEM.

2d6v47n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...