Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Gandern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego że ostatnio zainteresowałem się tą produkcją miałbym kilka pytań

- Czy jest zbalansowanie pomiędzy klasami ?

- Jest ciekawe end- game czy może jednak nie ?

- Jest szansa żeby ktoś taki kto teraz by zaczął miałby szansę po jakimś czasie równać się z wyjadaczami którzy w tą grę grają już długo ?

- Lubię postacie typu jakiś asasyn albo wojownik jaką postać mi polecacie na start ( byleby był duży dps i dobre pvp )

- Są ludzie w tej grze czy jednak expowiska świecą pustkami ?

- Słyszałem że podobno nie jest to p2w ale na jakiej zasadzie ? 3 miesięczny drop = przelew 20 zł ?

gQSkfLC.png

Opublikowano

1) Zarazem jest i go nie ma. Wraz z nowym modułem pojawia się zawsze uprzywilejowana klasa.

2) PVP i robienie lochów.

3) Tak, jest szansa.

4) Dobre pvp to łotrzyk i specjalista z klas mdps.

5) W tej grze się typowo nie expi. EXP głównie jest za misje. I są ludzie. Nawet sporo.

6) Nie ma czegoś takiego. Albo pety, materiały do ulepszeń uroków, mounty, stroje i inne dodatki są za ZEN. Ale nie jakieś dropy...

Opublikowano

Co do ostatniego pytania to mogę od siebie dodać, że możesz mieć bardzo dobrą postać bez kupowania czegokolwiek w sklepie. Tutaj liczy sie wiedza na temat dungów i dropu ze skrzyń. W grze masz kilka walut ZEN, AD i złoto. Zeny kupujesz  item shopie zaś te możesz wymienić na sporą ilość AD przez co możesz sie nieźle obkupić w mocne przedmioty na start. Ogólnie rzecz biorąc Tiery poziomu 2 są dostępne dla każdego tylko trzeba się trochę napocić by je zdobyć :)

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Witam , też zacząłem grać w neverwintera , zrobiłem pół elfa/ manipulującego czarodziej pytanie czy to dobry wybór ? 
wiadomo jako że to nowa dla mnie gra i nie ogarniam nic , szukałbym czegoś łatwego , ale grywam w taki gry głównie dla pvp więc z tego co napisał @januszq zmieniłbym postać/klasę na łotra skoro jest dobry w pvp i przemęczył się początek gry i czas ogarnięcia jej , teraz tylko pytanie czy ktoś byłby na tyle życzliwy by mi w tym pomóc ? 

Opublikowano

Witam , też zacząłem grać w neverwintera , zrobiłem pół elfa/ manipulującego czarodziej pytanie czy to dobry wybór ? 

wiadomo jako że to nowa dla mnie gra i nie ogarniam nic , szukałbym czegoś łatwego , ale grywam w taki gry głównie dla pvp więc z tego co napisał @januszq zmieniłbym postać/klasę na łotra skoro jest dobry w pvp i przemęczył się początek gry i czas ogarnięcia jej , teraz tylko pytanie czy ktoś byłby na tyle życzliwy by mi w tym pomóc ? 

Czarodziej jak najbardziej w takim połączeniu daje radę. Za elfa dostaje bonus do przyrostu pa. I nie do końca jest z tą klasą do pvp. Mag jest jedną z uniwersalniejszych postaci i zawsze pod pve/pvp będzie dobry. Ale tylko i wyłącznie jako rDPS. Jednak jeśli chcesz się bawić w zwarciu, to właśnie łotr lub inna klasa Ci pozostaje. Lub możesz jeszcze strzelca zrobić pod to. Reasumując, nie musisz zmieniać specjalnie klasy, ponieważ ten mag będzie spełniał swoje zadanie.

Opublikowano

podam stary dość już filmik i moje pytanie czy to możliwe że łotr aż tak kosił i był overpowered? bo z tego co gdzieś czytałem to jest tak że z każdym updatem inna klasa ma overpowered czyli jest po prostu przesadzona w pvp ? czy to prawda

taka właśnie walka mnie interesuje , raczej gram solo bo moi znajomi nie grają już w gierki dawno , bo za stary jestem i oni też..
Pytanie czy łotr radzi sobie chociaż w 50% tak jak radził sobie na tym filmiku ?
Bo ściąganie ludzi na shota to chyba już nie realne żadną klasą ?

Opublikowano

podam stary dość już filmik i moje pytanie czy to możliwe że łotr aż tak kosił i był overpowered? bo z tego co gdzieś czytałem to jest tak że z każdym updatem inna klasa ma overpowered czyli jest po prostu przesadzona w pvp ? czy to prawda

taka właśnie walka mnie interesuje , raczej gram solo bo moi znajomi nie grają już w gierki dawno , bo za stary jestem i oni też..

Pytanie czy łotr radzi sobie chociaż w 50% tak jak radził sobie na tym filmiku ?

Bo ściąganie ludzi na shota to chyba już nie realne żadną klasą ?

Nie pamiętam już dokładnie, kiedy był bug na urok goryczy. Ten film bardzo go przypomina, więc nie ma sensu nim się sugerować. Ale zazwyczaj tak jest, że jakaś klasa co moduł jest bardziej op, niekoniecznie w pvp. Łotr już jest normalną postacią.

Opublikowano

Niziołek/Łotrzyk dobry wybór ? byłbym wdzięczny za dobrego builda pod pvp na pm'a

Tak. Ten rodzaj połączenia jest jednym z najlepszych na pvp ze względu na bonusy rasowe niziołka. Co do buidlu, może jakiś użytkownik cię wspomoże.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z racji tego że ostatnio zainteresowałem się tą produkcją miałbym kilka pytań

- Czy jest zbalansowanie pomiędzy klasami ?

- Jest ciekawe end- game czy może jednak nie ?

- Jest szansa żeby ktoś taki kto teraz by zaczął miałby szansę po jakimś czasie równać się z wyjadaczami którzy w tą grę grają już długo ?

- Lubię postacie typu jakiś asasyn albo wojownik jaką postać mi polecacie na start ( byleby był duży dps i dobre pvp )

- Są ludzie w tej grze czy jednak expowiska świecą pustkami ?

- Słyszałem że podobno nie jest to p2w ale na jakiej zasadzie ? 3 miesięczny drop = przelew 20 zł ?

Witam też dopowiem się do odpowiedzi gdyż trochę już przegrałem w tą grę :P .

1. Zbalansowanie postaci jak dla mnie jest nie do końca jednak 

2. Masz PVP , PVE , Lochy albo możesz chodzić na smoka :P

3.Powiem ci tak jest ogromna szansa nawet na to że ich spokojnie przegonisz zależy jak dobrze grasz ;) No i jak to w każdych takich grach żeby być najlepszym trzeba wydać trochę kasy . 

4.Głownie to łotrzyka

5.Oj Jest czasami masa ludzi ale jest dużo "instancji " także pusto nie jest ale też nie ma od nawalenia tych ludzi 

6.Cała gra jest darmowa chcesz mieć zajebiaszczą postać w grze to wtedy możesz sobie kupować za ZEN

:)

Niziołek/Łotrzyk dobry wybór ? byłbym wdzięczny za dobrego builda pod pvp na pm'a

Na to masz już odpowiedź ale co do builda to masz ten https://www.youtube.com/watch?v=Cqih0teh0V8mój kolega używa tego builda i mówi że jest ekstra . :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...