Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SLE nie mam polskiego języka.

cHHinol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem nie dawno skyrima legendary edition z g2a, lecz dopiero po kupieniu zauważyłem, iż w dostępnych językach nie ma polskiego... I tu moje pytanie, czy mogę jakoś napisać do steama aby udostępnili mi polską wersję językową? Nie chce znów piracić tej gry, chciałem się zrehabilitować po tym jak na piracie przeszedłem 25h a tu klops.

Opublikowano

Wszystko mam w języku polskim, jeśli o to chodzi.

To grę też powinieneś mieć po polsku. Ja mam steama polskiego i wszystko w Skyrimie po polsku jest. Jak miałem angielską to po angielsku. Przeinstaluj Steama i grę.

Opublikowano

To tak nie działa. Ty prawdopodobnie kupiłeś skyrima w pudełku lub na steamie, ja kupowałem ze sprawdzonej strony po tańszej cenie, lecz ten kod pochodzi z innego regionu gdzie nie ma języka polskiego. Pytanie moje brzmi czy steam mi pomoże i czy dadzą mi język polski do wyboru.

Opublikowano

To tak nie działa. Ty prawdopodobnie kupiłeś skyrima w pudełku lub na steamie, ja kupowałem ze sprawdzonej strony po tańszej cenie, lecz ten kod pochodzi z innego regionu gdzie nie ma języka polskiego. Pytanie moje brzmi czy steam mi pomoże i czy dadzą mi język polski do wyboru.

Ahaaa! No tak ja kupowałem ze Steama.

Skoro masz z innego regionu to bez szans.

Opublikowano

Masz angielski klucz. Masa ludzi ma z tym problem. Ja też, więc jadę na spolszczeniu. Ogółem brak tego języka to błąd aplikacji steam, a valve ma to gdzieś i tego nie naprawia. Możesz już szukać spolszczenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...