Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ceneo zamówienie.

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak nie odbiore telefonu od kuriera i jak nie przyjme zamówienia to czy się wycofają z zamówieniem ? Pisałem do tych śmieci z odstąpieniem umowy i dziś dostałem wiadomość, że sklep wysłał produkt... a tak apropo ktoś mi poda e-meila pod który trzeba wysłać te odstąpienie ? (zeby nie było, że nie na ten e-mail wysłałem)

Opublikowano

skoro kupiles prrzez internet to masz 14 dni na odstapienie od umowy bez podania przyczyny

a kurier nic do tego nie ma

no chyba ze na abonament to nie wiem

­

Opublikowano

skoro kupiles prrzez internet to masz 14 dni na odstapienie od umowy bez podania przyczyny

a kurier nic do tego nie ma

no chyba ze na abonament to nie wiem

To że mam 14 dni to wiem ale nie wiem na jaki e-mail wysłać. DLATEGO SIĘ PYTAM NA JAKI ??!
Opublikowano

9. POSTĘPOWANIE REKLAMACYJNE
9.1. Użytkownik może zgłaszać reklamacje dotyczące Usług świadczonych w ramach Serwisu Ceneo.
9.2. Reklamacje można zgłaszać pisemnie, w formie listu poleconego, na adres: Ceneo Sp. z o.O. – Ceneo, ul. Śrubowa 1, 53-611Wrocław bądź poprzez wysłanie wiadomości na adres e-mail: [email protected].
9.3. Zgłoszenie reklamacji powinno zawierać oznaczenie osoby zgłaszającej reklamację (imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail) oraz opis zdarzenia będącego przyczyną reklamacji. Jeżeli przekazane w reklamacji dane lub informacje wymagają uzupełnienia, przed rozpatrzeniem reklamacji Ceneo Sp. z o.O. zwraca się do Użytkownika o jej uzupełnienie we wskazanym zakresie.
9.4. Reklamacje zostaną rozpatrzone w terminie 14 dni od daty otrzymania przez Ceneo Sp. z o.O. prawidłowo złożonej reklamacji (zawierającej wymagane elementy i niewymagającej uzupełnienia).
9.5. Użytkownik otrzyma informację o sposobie rozpatrzenia reklamacji drogą korespondencji elektronicznej, na adres e-mail podany w reklamacji.
9.6. Ceneo Sp. z o.O. zastrzega, że reklamacje dotyczące jakości lub wad Towarów nabytych od Sklepów, czy też nienależytego wykonania bądź niewykonania umowy sprzedaży, w tym procesu dostawy Towaru, należy kierować bezpośrednio do Sklepu Internetowego, z którego Towar pochodzi.

Opublikowano

9. POSTĘPOWANIE REKLAMACYJNE

9.1. Użytkownik może zgłaszać reklamacje dotyczące Usług świadczonych w ramach Serwisu Ceneo.

9.2. Reklamacje można zgłaszać pisemnie, w formie listu poleconego, na adres: Ceneo Sp. z o.O. – Ceneo, ul. Śrubowa 1, 53-611Wrocław bądź poprzez wysłanie wiadomości na adres e-mail: [email protected].

9.3. Zgłoszenie reklamacji powinno zawierać oznaczenie osoby zgłaszającej reklamację (imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail) oraz opis zdarzenia będącego przyczyną reklamacji. Jeżeli przekazane w reklamacji dane lub informacje wymagają uzupełnienia, przed rozpatrzeniem reklamacji Ceneo Sp. z o.O. zwraca się do Użytkownika o jej uzupełnienie we wskazanym zakresie.

9.4. Reklamacje zostaną rozpatrzone w terminie 14 dni od daty otrzymania przez Ceneo Sp. z o.O. prawidłowo złożonej reklamacji (zawierającej wymagane elementy i niewymagającej uzupełnienia).

9.5. Użytkownik otrzyma informację o sposobie rozpatrzenia reklamacji drogą korespondencji elektronicznej, na adres e-mail podany w reklamacji.

9.6. Ceneo Sp. z o.O. zastrzega, że reklamacje dotyczące jakości lub wad Towarów nabytych od Sklepów, czy też nienależytego wykonania bądź niewykonania umowy sprzedaży, w tym procesu dostawy Towaru, należy kierować bezpośrednio do Sklepu Internetowego, z którego Towar pochodzi.

I o to mi chodziło masz 5 gwiazdek w profilu ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...