Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tańszy CASH

GeishaMayCry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na tańsze pozyskanie waluty CASH w SKILL'u ??

Podobno jest możliwość aby za 100 zł (24,99 €) mieć nie 425 Cash tylko 1000.

Ktoś potrafi to wyjaśnić czy jest to możliwe i jak to działa? Trzeba mieć konto bankowe za granicą i pokombinować ze zmianą kraju? Bo wiadomym jest, że w każdym kraju mają inne "przeliczniki" co do waluty danego kraju i ilości Cash jej odpowiadającej.

Opublikowano

Dokladnie, czasami dają na 12h rabacik +40% do doładowań. Im więcej się kupuje tym lepszy zysk xD

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

O tym to oczywiście wiem ale podobno jest myczek jak pisałem wyżej. Ale trzeba zadać sobie trochę trudu (zmiana kraju i konto bankowe za granicą) i właśnie ciekaw jestem czy rzeczywiście jest coś takiego i jak to działa ;)

Opublikowano

Ceny tak czy siak są te same chyba że o kilka groszy cie zbawi.

Ja polecam korzystać z rabatów dla nowych graczy którzy nie kupywali jeszcze CASH, wtedy jest 50% :)

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Da się spokojnie grać na przeliczniku i mieć więcej CASH. Wystarczy, że zmienisz sobie IP na Niemcy, a przy płatnościach na stronie głównej skilla zmienisz interfejs na niemiecki. Płacisz wówczas za CASH w euro i faktycznie w porównaniu do zł, masz więcej CASH.

Opublikowano

Może w połowie grudnia z rublami to było możliwe, ale wątpię w tak duży zysk. Teraz w sumie kurs nie jest znacznie wyższy (przy 100zł, różnica ok. 200 rubli), ale nie znam ceny cash w rosji, więc nie wiem jaka była by finalna różnica,a zmiana ip na tamten kraj jest dość uciążliwa.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

I właśnie o coś takiego mi chodziło Verten ;) Dzięki za odpowiedź.

Do kolegów wyżej, do tej pory jak kupowałem cash wiadomo, że korzystałem z promocji przy pierwszym razie (50 %) potem 40 % ale jeżeli byłaby opcja jak napisał Verten to może dlaczego by nie spróbować. Nie oczekuję ani nie mówię już o takiej różnicy jak napisałem na początku 1000 cash zamiast 425 za tę samą cenę, ale jeżeli ta "różnica" będzie znaczna to niekoniecznie będzie mowa o "kilku groszach" ;)

Dzięki wszystkim za udział w dyskusji, jakby ktoś miał jeszcze jakieś tricki/wskazówki zachęcam do pomocy nie tylko dla mnie ale i dla innych :)

Opublikowano

@masaktor

Rublami już od dawna nie można płacić, z racji ich pikującego kursu walutowego. Gameforge musiałaby co 3 dni zmieniać przelicznik. Gracze z Rosji kupują CASH płacąc w Euro.

Opublikowano

@masaktor

Rublami już od dawna nie można płacić, z racji ich pikującego kursu walutowego. Gameforge musiałaby co 3 dni zmieniać przelicznik. Gracze z Rosji kupują CASH płacąc w Euro

Właśnie się zastanawiałem, czy GF nie zablokował płatności w rublach. Najlepiej to jakby w ogóle ruskom zabronili grać :D

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...