-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Raqshasa
Raqshasa
Cześć!
Ostatnio zacząłem ściągać sobie nieco większe pliki, czy to gierki na PSP, około 1,5 GB, filmy, około 4 GB, gry, około 8 GB i zauważyłem, że w pewnym momencie, nie zależnie od pory dnia i pliku moje pobieranie zwalnia i już nie przyspiesza. Niepowodzenie - Błąd Sieci, jak informuje mnie uczciwie za każdym razem GC.
Nie zawsze się tak dzieje, mam już z 8 filmów 720p po 4GB każdy na dysku, a na przykład małej FIFY na PSP już ściągać nie mogę.
Wiecie, co może być przyczyną? Na AVG już dawno skończyła mi się licencja, Windows Defender męczy mnie, że nie mam zapory, więc to nie jest problemem.
Internet jest bardzo dobry, szybko chodzi o każdej porze.
I przepraszam, jeżeli piszę w złym dziale, do tej pory interesowałem się tylko działem NFSW...
Co jeszcze...
Kiedyś, ale wtedy uznałem to za jednorazowy błąd, dopiero przy 6-tej próbie ściągnięcia gry 8GB mi się pobieranie nie wyłączyło.
Z góry dziękuję za pomoc
Dodam, że pobieranie mniejszych plików, powiedzmy do 500-800 MB idzie idealnie, a korzystać z neta mogę dowoli.
EDIT: inne urządzenia również pobierają bardzo słabo
EDIT: Działa o tak, że przy tej wyżej wymienionej granicy internet na ułamek sekundy "wyłącza się" a ja tracę możliwości. Doszedłem do tego, że może być jakiś problem z dostawcą, jednak mogę mieć pewne limity, na przykład na transfer w tygodniu.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.