Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Sharandar

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z uzyskaniem nowych "ulepszaczy" do dalszej kampanii w Sharandar. Prawdopodobnie muszę chyba uzyskać dostęp do Mrocznych Fae, ale wolę się upewnić i dostać odpowiedź od osób, które już to zrobiły. Poza tym, żeby wejść na Dolinę Lodowego Wichru to trzeba ukończyć 3 łaski w Sharandar? 

27432655396704196790.jpg

Opublikowano

Do doliny możesz wejść ukańczając 3 łaski dowolnej kampanii. Te ''ulepszacze'' możesz zdobyć jak otworzysz 3 bramę w shrandar.

Opublikowano

Zakupiłem diamenty na allegro - burżuazja. Poza tym, kd44 wszystko jest dla ludzi i każdy się uczy, więc teksty typu "gracz, który..." są zbędne i nie wnoszą nic do założonego tematu.
@Edit
Wyjaśnione, można zamknąć temat.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

gram 4 miechy i mam mota 110% 4 profki na 20lvl  narzedzia i ludkow fioletowych do profek wartych 1,5kk 1pomarańczowy/6 fioletowych artefaktow 3 postacie na 60 (1dna gram) i 1kk ad eazy :P

Opublikowano

gram 4 miechy i mam mota 110% 4 profki na 20lvl  narzedzia i ludkow fioletowych do profek wartych 1,5kk 1pomarańczowy/6 fioletowych artefaktow 3 postacie na 60 (1dna gram) i 1kk ad eazy :P

Chwalisz się, czy żalisz... Ja gram od roku z duuuuzą przerwą i mam 6 profesji na 20 jedną na 14. Miałem 2 postacie na 60, ale skasowałem. teraz mam jedna na profesje nie uzywaną do niczego innego (Nie lubie CW), jeszcze 3 postacie GWF, łotrzyk i zbrojny po 3 profki... AD na kazdej postaci łatwo zarabiam bo pożyczałem AD kolegą z klasy na wysoki procent i mi oddają, do tego robie dużo rzeczy z profesji i sprzedaje obecnie na wszystkich mam około 12 000 000 AD bo nie nadąrzam z szlifowaniem z mojego zadania foundry...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...