Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Vayne budowa

Andy95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Gram teraz Vayne i mam pytanie:

Czy dobrze się buduję?

Po kolei kupuję tak:

Doran's Blade

The Bloodthirster

Berserker's Greaves

Statikk Shiv

Last Whisper

Guardian Angel

Przepraszam jeśli zły dział.

Jeśli ktoś ogarnia dobrze Vayne to proszę o sugestie

Opublikowano

Berki > BotRK > Statikk/Yomummu > IE > LW > GA // w late Statikka możesz zmienić na PD (Phantom Dancera)

Po pierwszej cofce starasz sie mieć na qutlasa, jak nie to vampirica i buty.

Opublikowano

Szczerze polecam,z*******y popularny build ..

Ahahahahahhaahahaha

BotRK > Youmuu > Berki > Trinity > IE > LW/*Zephyr

Zefirka zamiast butków można wcisnąć.

Opublikowano

Jeju phantoma się nie opłaca teraz kupować na Vayne !! Co Wy ostatni raz w 1 sezonie graliście ? Jedyny i najlepszy w obecnym patchu building to :

1.Botrk

2.Statik/Youmo(osobiście polecam statika)

3.Last Whisper (jeśli składają amory, jeśli nie możesz spokojnie pójść w infinity)

4. Infinity/Last Whisper (jeśli wcześniej nie kupiles)

5. Berki (składamy je po botrku sry , że nie napisałem od razu )

6. Ostatni item zależy od sytuacji , jeśli w enymy hard cc to może być zefir , jeśli w enymy jest ww to QSS budujesz , jeśli grasz izi gierkę bądź budujesz się full mega jp pod dmg to możesz złożyć yomu jeśli go nie złożyłeś a jeśli idziesz juz na serio w jp dmg to phantoma dancer, z takim buildem masz około 40% szansy na kryta 350 + AD oraz 2.00 + AS . I to wszystko , koniec , finito nie ma innego buildu . No i oczywiście jak cie odrazu Focusa dostajesz i nafeedowny przeciwnik to oczywiste jest, że ostatni item to GA .

P.s gram Vayne od dłuższego czasu i zapewniam Cię , że phantom dancer na 2 item to g****o , o wiele lepiej działa statik ,zapytacie czemu ? Ponieważ moi kochani jeśli umiemy dobrze kontrolować statika to gdy nałożymy 2 stacki i na 3 aa z True dmg poleci efekt statika który bije dodatkowy dmg + daje kryta , zadziała nam infinity które podwyższa obrażenia od kryta to dmg jest w tedy ogromny

pzdr.

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Ahahahahahhaahahaha

BotRK > Youmuu > Berki > Trinity > IE > LW/*Zephyr

Zefirka zamiast butków można wcisnąć.

10848010_786596284743406_479269839813540

Co w tym śmiesznego ?

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy @wilcykiel to do tej pory kupowałem statika jako drugi item i było wszystko ok.

Sprawdziłem już wszystkie podane przez was propozycje i coś mi nie idzie.

Nie mówię, że wasze sugestie są złe, bo mogłem trafić na lepsze drużyny, albo nie jestem jeszcze wystarczająco dobry, albo nie ogarniam takiego builda xD

No nic, będę jeszcze kilka dni testował

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy @wilcykiel to do tej pory kupowałem statika jako drugi item i było wszystko ok.

Sprawdziłem już wszystkie podane przez was propozycje i coś mi nie idzie.

Nie mówię, że wasze sugestie są złe, bo mogłem trafić na lepsze drużyny, albo nie jestem jeszcze wystarczająco dobry, albo nie ogarniam takiego builda xD

No nic, będę jeszcze kilka dni testował

ja też nie lubię yomu na 2 item , zawsze składam statika i tak Ci się polecam budować, zresztą wszystko opisałem w poście wyżej. Jeśli potrzebujesz jakiś porad co do Vayne to służę pomocą ;) (Jest jednym z moich ulubionych adc - stoi u boku Caity i Luciana :* )

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Ghost blade sie juz nie sklada.

Teraz mozna isc pod AS full; Botrk, Statikk, Zefir, IE, Def.  ( I oczywiscie berserki )

Lub jak sie gra na placki to Botrk Statikk PD Zefir IE

Do obu mozna dolozyc LW/wybudowac go przed zefirem lub IE

Mozna tez kombinowac pod BT, ale to bardziej na topie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...