Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wywalanie internetu

Juri.

Pytanie

Opublikowano

Cześć, mam coś z modemem (czy jak to się zwie). Mam wifi w domu, problem jest tylko na moim komputerze, na telefonie, na innych sprzętach wszystko ok. Rozłącza z netem, cały czas mam go w zasięgu (2/3 kreski), aby się ponownie połączyć muszę włączyć rozwiązywanie problemu, potem przez jakiś czas nie ma problemu. Najczęściej rozłącza gdy coś pobieram, oglądam film na yt, bądź uruchamiam stronę na której jest sporo obrazków. Sterowniki aktualizowałem, bezskutecznie. 

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz blisko siebie routera to podłącz kompa przez kabel. Ja mam podobny problem poprzez wifi, próbowałem wielu rozwiązań jednak bez skutku.

Opublikowano

Wyłącz antyvirusa i firewalla.

Mam cały czas wyłączone. Wiem, życie na krawędzi.

Sporo obrazków powiadasz (͡ °͜ ʖ͡° )...

Zaktualizuj sterowniki do karty sieciowej 

Demoty itp. ;)

Napisałem że aktualizowałem.

Jeżeli masz blisko siebie routera to podłącz kompa przez kabel. Ja mam podobny problem poprzez wifi, próbowałem wielu rozwiązań jednak bez skutku.

Nie ma opcji.

Opublikowano

Watpie, gdyby to byl jakis wirus wywaliloby raz a dobrze, a nie tylko wtedy, kiedy mam wieksze zuzycie internetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...