Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 - Zarobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dropniesz  do tego 3 osoby w pt ja byłem tam od wczoraj 15 x ani razu nie doszedłem do bossa  lipton jednym słowem a co do ripera nie da go się zabić jeśli nie masz kd + 8 moba  a żeby mieć taki kd trzeba zarabiać żeby zarabiać trzeba mieć gdzie w ostateczności av2 ci zostaje małże  z których lecą perły białe niebieskie kawałki kamienia a redki bardzo słabo  ewentualnie kopanie rudy lecz jak nie masz 4 lub wiecej postaci z górnictwem na P to zarobek będzie mały możesz zrobic sobie dropa polecam 92 lv  i bić oponki metiny na mapie metin od 90 w dzień raczej nie dasz rady pełno tam nobstwa z 200+ lev którzy utrudniają gre  ja też już nie mam pojęcia gdzie zarabiać  wydalem kase na is żeby uprościć sobie start ale chyba 100zł to za mało  bo z tym co mam to nie daje rady a więcej nie mam zamiaru wkładać w ten server

Opublikowano

Tam zarabiają nawet 255 lvle :)

po pierwsze mapa metin1 jest od 90 lev owsze tam zarobisz o ile ci dadzą bo tam sie non toper bija o spota jedynie nocami coś znajdziesz wolnego w dzień jesli znajdziesz to za chwile i tak jakiś wysoki lev ci wbije więc i tak długo nie pobijesz

Opublikowano

Kamil nie sugeruj sie wszystkimi opiniami a zwlaszcza osob ktorzy polecaja ci drop sztabek,nie zbijesz na nich kokosow.Juz nie wnikam dlaczego do dropu sztabek musisz posiadac postac z niskim lvlem skoro leca one tak samo na kazdym poziomie. Fakt w lochu v2 do 60 lvla zdobedziesz troche yang ale bieganie co chwile do miasta by wymienic kase na brylki poniekad mija sie z celem.

Pierwsze slysze, ze 255lvl dropia na mapie metin1 mimo ze gram juz troche ale mniejsza o to.

140lvl to ostatni gwizdek do tego by moc zarabiac na dt, na twoim miejscu wlasnie tam bym chodzil.

Srij9JT.png

Opublikowano

ja bylem na dt mam eq dość dobre full nieumarłe 250/20  tom peloche na 92 lev co prawda z kd + 6 no ale jest 50 sr i nie udalo mi się zabić ripera do tego mialem też peta i w zbroij mam kd wita + 8 i sily + 9

wczoraj zarobilem 600b na bramach tez sie opyla tam chodzić ale szyfry są poje....

up ma racje że na sztabkach to na 100 procent nie zarobisz to już lepiej kopać rude

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...