Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na vanish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W essentials jest taki vanish, że widać bąbelki i wszystko co się trzyma. Czyli taka jakby nieskończona miksturka niewidzialności... Szukam czegoś takiego, że po wpisaniu komendy "v" zniknę, i nie będzie mnie w ogóle widać, ani tego co mam na sobie np. zbroji, kilof itp. Wiem, że było kiedyś coś takiego. Sam pobrałem teraz vanish-no-packet, niestety nie znikam...

Opublikowano

Ten efekt widzisz tylko ty i gracze którzy mają do tego uprawnienie kiedyś tego efektu nie było w essentials i gracz nie znikał tylko ty siebie widziałeś, ale inni gracze ciebie nie widzieli.

W essentials jest tylko dodany efekt mikstury invisibility tylko ty widzisz te bombelki i przedmioty trzymane w ręce jak chcesz to sobie przetestuj odpal 2 minkrafty i na 1 koncie wejdź jako nowy gracz a na 2 na właściciela/admina stań przed tym kontem gdzie masz gracza trzymaj coś w ręce włącz vanisha i wejdź na konto gracza i nie będziesz widział ani bombelków, ani przedmiotów w ręce.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Vanish w essential maskuje dla draczy te bombelki, jak i itemy, ktore masz na sobie. Problem tkwi w tym, ze vanish w essentials sie buguje(przynajmniej u mnie). Mozesz przetestowac wyzej podane pluginy.

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...