Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WWE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób to hejtuje przez to że większość ciosów jest udawane, ale to ma być show nie jakaś napierdalanka :D 

Kiedyś oglądałem teraz już mniej

Tu masz CZW bardziej krwawą wersje :D

175001456602037225492.gif

Opublikowano

A to w ogóle można nazwać sportem? Mnie to tylko i wyłącznie śmieszy. Jak patrze jak przy tym udają i robią z siebie debili to wyłączam od razu :) Wole odpalić UFC.

zoro_tag_by_ikoly-d38nxpb.png

by ikoly

Opublikowano

Oglądam od paru lat do dziś. Pamiętam jak jeszcze kiedyś na pulsie wieczorem leciało, a teraz na extreme sport channel którego nie mam i oglądam z opóźnieniem 1msc na dailymotion, bo taki typek udostępnia wszystkie gale po polsku. 

Nawet jeżeli udawane to i tak sprawia dużo frajdy.

Lubię ogółem bijatyki różnego rodzaju jak właśnie: wwe, ksw, muay thai, boks, mma itp/ 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Lubiłem to oglądać jak byłem dzieckiem, ale jakieś 3 lata temu zdjęli mi z anteny Extreme Sports. Teraz mnie to trochę śmieszy. 

Opublikowano

Immoral ma racje. Też się tym jarałem ale po dłuższym czasie przestałem. Wole oglądać coś bardziej ambitnego. Czy udawane? Rick Flair kiedyś się na ten temat wypowiadał. To takie 50/50.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Kiedyś to było coś Hulk hoGan Goldberg itd. Jakoś to wyglądało i czekało się do 22 . Dzisiejsze walki to parodia i kabaret

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...