Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka meta?

Majzur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adc: Rama, Apollo, czasem Neith

Supp: Sylvanus, Geb

Mid: Nox, Nu Wa

Na Jungle głównie loki (solo również) i thor.

Thor? Chyba gramy w innego smite ja akurat ostatnio często widzę Arachne oraz Ymira.
Opublikowano

Nie patrz na mete jeżeli masz zamiar grać ligowe mecze - chyba, że chodzi o bany to co innego. Graj tym czym najlepiej potrafisz.

Opublikowano

Adc: Rama, Apollo, czasem Neith

Supp: Sylvanus, Geb

Mid: Nox, Nu Wa

Na Jungle głównie loki (solo również) i thor.

Thor? Chyba gramy w innego smite ja akurat ostatnio często widzę Arachne oraz Ymira.

Loki po nerfie potki prawie w ogóle nie jest pickowany. Thor nie jest pickowany? wow Polecam oglądać turnieje/streamerów, tam co chwile albo jest Thor albo Serqet więc kolejna bzdura. Owszem Arachne jest bardzo często pickowana, Ymir też niezły pick na jungle, ale już mniej brany na jngl. Ogólnie to fajny link wysłal Ci Revs, tam masz tak mniej-więcej top picki.

Podsumowując. Do jungli śmiało można zaliczyć Nemesis, Arachne, Thor, Serqet, Kali. To teraz najczęściej z tego co widziałem picki. Jak chcesz zobaczyć na żywo jak teraz wygląda jungla i jak się gra polecam twitch.tv/lassiz jeden z lepszy junglerów w Smite, jak nie najlepszy jeszcze ew. twitch.tv/repikas czy twitch.tv/djpernicus.

Pozdrawiam, i nic nie piszcie na siłę, bo wprowadzacie ludzi  w błąd.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Po jakim nerfie loki ? Kiedy ?

Nie ma najlepszych postaci. Jedna kontruje drugą, a druga trzecią. 

Jeśli chodzi o team ogółem to najlepiej dużo cc mieć.

Jeśli chodzi o assasinów na jungle to: kali, loki, serqet, nemesis, arachne. awilix, hun batz, mercury, thor, thanatos 

Mój ulubiony to: kali, freya, anubis, arachne, awilix, mercury i nemesis

Assasinów można podzielić jeszcze na takich bardziej pod hity i na tych bardziej pod skille, zależy kto jaki styl woli.

Opublikowano

Jeśli chodzi o assasinów na jungle to: kali, loki, serqet, nemesis, arachne. awilix, hun batz, mercury, thor, thanatos 

Assasinów można podzielić jeszcze na takich bardziej pod hity i na tych bardziej pod skille, zależy kto jaki styl woli.

Czytanie ze zrozumieniem sie kłania. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nerf potki a nie lokiego, jeżeli kupujesz hoga i maske to potki juz nie kupisz, kiedys starczało na styk.

Od kiedy anubis jest assanyem? o.O Bo tak wywnioskowałem z Twojego postu.

Opublikowano

Nerf potki a nie lokiego, jeżeli kupujesz hoga i maske to potki juz nie kupisz, kiedys starczało na styk.

Nie jest assasyn ale niektórzy chodzą nim na jungle i dobry jest ;)

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Osobiście anubisa na jungle nie preferuję ze względu na to, że jeżeli podczas ganku nie złapie to już jest koniec.

Nie ma ani jakieś skoku jak hun/fenrir, nie ma doskoku do wroga jak Ne Zha/Loki na ulcie, nie ma czegoś w stylu zniknięcia ao/lokiego.

Opublikowano

Ta kiedyś starczało, ale obecnie lokiego nie opłaca sie brac na jungle, no chyba, że w bronzie.(tam lokiego pickują wszędzie) To, ze anubis nie jest assasynem nie oznacza, ze nie nadaje sie na jungle, wręcz przeciwnie Blink+Stun+3+4=Kill, a i jeżeli nie trafi 2 to nie oznacza, że nie da rady zabić. twitch.tv/lassiz ~ polecaom

8can.png

Opublikowano

Ta kiedyś starczało, ale obecnie lokiego nie opłaca sie brac na jungle, no chyba, że w bronzie.(tam lokiego pickują wszędzie) To, ze anubis nie jest assasynem nie oznacza, ze nie nadaje sie na jungle, wręcz przeciwnie Blink+Stun+3+4=Kill, a i jeżeli nie trafi 2 to nie oznacza, że nie da rady zabić. twitch.tv/lassiz ~ polecaom

Na jungle może i nie ale na solo ciśnie :D

Co do Anubisa to tak, zły nie jest lecz wymaga wprawy junglowanie nim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ogole wyłączcie ze słownika coś takiego jak meta. Każdy gra jak chce i nie łaźcie za trendami. Ja gram wszystkim i wszędzie. Może nie dosłownie. Czasem athena na jungle. Najczęściej gram jungle i gram arachne thanatosem nemesis serqet lub awilix. Także no :) czesto też adc chronosem ramą lub neith. Solo hel ew sylvanus. Supp sylvanus, geb :) gram czym chcę i co lubię :) Składam się rowniez po swojeg\mu i nie jes tmi z tym zle :D

PS nauczcie się nie oglądać innych ludzi jak grają :P

0fadd1a97eb06d60edd20a961fdf2396.jpg
Opublikowano

W ogole wyłączcie ze słownika coś takiego jak meta. Każdy gra jak chce i nie łaźcie za trendami. Ja gram wszystkim i wszędzie. Może nie dosłownie. Czasem athena na jungle. Najczęściej gram jungle i gram arachne thanatosem nemesis serqet lub awilix. Także no :) czesto też adc chronosem ramą lub neith. Solo hel ew sylvanus. Supp sylvanus, geb :) gram czym chcę i co lubię :) Składam się rowniez po swojeg\mu i nie jes tmi z tym zle :D

PS nauczcie się nie oglądać innych ludzi jak grają :P

Takie p******e. W mecie są najczęściej postacie, które są obecnie najmocniejsze i najczęsciej pickowane ( o to prosił autor). I nie gadaj, że "mamy sie nauczyć nie oglądać innych", bo można wiele się od nich nauczyć. 

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...