Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Karta graficzna] Kupno GTX 570.

Grimowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcałbym się spytać czy jakbym kupił gtx 570 to by mi kompa nie wywaliło w powietrze, mam zasilacz 500 watowy, a tak dokładnie jest to Chieftec 500GPA-S8, no i nie wiem czy bym mógł wstawić tą "poteżną" kartę, doradźcie, w miarę szybko.

Mobo Gigabyte ale nie pamietam doklande

CPU Intel Xeon e5405 mam zamiar podkręcić do 3.0 GHZ lub 3,5.

GTS 450 gainward ddr3 (do kitu)

Czy mógłbym kupić tą kartę do mojego chiefteca i czy jak bym mial juz ta karte to bym mogl podkrecic odrobinke procesor?

Opublikowano

Imo zasilacz jest wystarczajacy. Ja mam np. 560 ti i celeronka 1820 (niestety 2 rdzeniowiec) i wystarczy mi nawet 350 W. Intele nie sa przeciez pradozerne.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Ale gtx z serii 2**, 4**. 5** już są. Ale nie na tyle by porządny zasilacz sobie z nimi nie poradził a poradzi sobie spokojnie. Kup lepiej radeona 6950/6970 będzie lepszy tak czy siak w tym budżecie. (ok. 300zł)

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Ale gtx z serii 2**, 4**. 5** już są. Ale nie na tyle by porządny zasilacz sobie z nimi nie poradził a poradzi sobie spokojnie. Kup lepiej radeona 6950/6970 będzie lepszy tak czy siak w tym budżecie. (ok. 300zł)

kup mi 6970/6950 za 300zl, 6950 pisalem do kazdego na olx, nie odpowiadaja

a hd 6970 nie ma szans

zreszta gtx 570 jest wydajniejszy od 6970 wiec czemu nie mialby brac tejze karty jesli ma miejsce w obudowie

zreszta 6970/6950 tez sa dlugie, nie mowie tu o kartach vtx3d/powercolor/xfx/niektorych sapphire ktore sa slabe, brak potencjalu do oc czy slabe chlodzenie lub slaba sekcja zasilania

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...