Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona o eSporcie

707

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

cześć. potrzebuję pomocy. czy mógłby mi ktoś wymyślić i pomóc zrobić stronę o esporcie. skupiam się głównie na cs:go więc o tym byłaby ta tematyka. strona potrzebna na informatykę :P mam mniej więcej wizję jakby to mogło wyglądać tylko potrzebuję kogoś kto pomógł by mi przy zakodowaniu strony. język strony to html oraz css. nie musi ona być jakaś super tylko aby jakoś ogarnięcie wyglądała. ma także pomysł by był do wybrania język strony (chodzi mi tutaj głównie o Polski i Angielski). ogarnąłem coś sam tylko jest ona bardzo sztywna. przydałoby się zrobić jakieś u góry menu oraz gdzieś poniżej jakieś zakładki lub coś w tym stylu. tam gdzie były by zakładki to wstawiłbym dwie flagi, polską i angielską i zależy w którą się kliknie to wybiera się język. z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

A więc tak nie napisze za ciebie tej strony. Nikt tego nie powinien zrobić jeśli chcesz pomocy mogę pomoc ale nie zrobię tego wszystkiego za ciebie. Taka strona to nie problem wszystko da się zrobić lecz nie wykonac za ciebie. Za ciebie mogę to zrobić jeśli zapłaciłbyś, ale to żaden wyjście. W razie pytan pisz na gadu gadu: 51512595

Pomogłem ?

Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...