Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proste belki od Saveti

Saveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak chciałbym wam dać belki miały być na serwer kolegi ale jakoś nie wystartował a nie chce żeby nie były wykorzystane.

Download: 

http://speedy.sh/vdJ7Q/belki.rar 

Skan(really): 

https://www.virustotal.com/pl/file/4d9e9ffc096efb7acdddd02669c8d4e6fe793c1dd2c48c0f66ebe97e1fca6eb7/analysis/1420460479/

Nie są jakieś pro ale może ktoś wykorzysta.

Prawa autorskie zastrzeżone ~Saveti 

Jest jeden błąd gdyż pliki są w jpg i zawierają białe tło. Zapisałem w zły format tło nie jest przezroczyste ;/

Opublikowano

Ładne,komuś napewno się przydadzą.+ za wstawke.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

wątpie że ktoś wykorzysta, chciało ci się coś takiego wstawiać? :X rozumiem jak byś trochę nad tym posiedział ale tak to... ale dam ci tego lajka :x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

wątpie że ktoś wykorzysta, chciało ci się coś takiego wstawiać? :X rozumiem jak byś trochę nad tym posiedział ale tak to... ale dam ci tego lajka :x

Wiem ze to pro nie jest ale po co ma sie na moim kompie marnowac ?

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym to usunał i o tym jak najszybciej zapomniał, istna kompromitacja... gdyby to chociaż miało jakiś konkretny wygląd, juz nie mówie o wykonaniu to Ok, ale to jest po prostu marne.

Opublikowano

To lepiej żeby marnowało się tutaj i wypalało oczy użytkownikom MPCForum... ?

Opublikowano

Zauważ że na forum jest o wielee .psd chociażby stron (Z którym można coś skleić) a rendery w belkach to głupota.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym to usunał i o tym jak najszybciej zapomniał, istna kompromitacja... gdyby to chociaż miało jakiś konkretny wygląd, juz nie mówie o wykonaniu to Ok, ale to jest po prostu marne.

Praca jest faktycznie c*****a.

Ale dlaczego zaraz "istna kompromitacja"?

To tak samo jakby podjechał maluch, obok ferrari, a ty byś krzyczał z peugeot 206 że się kompromituje. Zastanów się trochę nad tym co piszesz, sam masz jedno wielkie gówno zamiast grafiki, a do powiedzenia aż za dużo.

@topic - praca słaba, no ale cóż, nie każdy śmignie grafikę jak ja czy Wredna. Na pocieszenie mogę powiedzieć że też nie każdego stać na porządnego grafika i są tacy którzy wezmą taką pracę pod uwagę.

0VPaRnd.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...