Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Low priority queue

Sevant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

co zrobić, żeby po każdym wyjściu uniknąć kolejnych 5 gier z czekaniem? Mam z netem tak, że wywala mi na kilka minut, a później jak reconnect jakieś firewalle uje muje dzikie węże i mam po grze.

Nawet jak nie reportują to LB daje mi te low priority. Kuwa teraz mam 20 min i musze czekać. Co zrobić, żeby normalnie po ludzku grać rankeda? Może ktoś ma pomysł czemu mam tak z netem?

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Jest wyjście, bo mam sposób na ominięcie tego czasu. :) Ale to czasochlonne

Nikt nie wie co może być z tym netem?

down in the Rising Sun."

Opublikowano

Jak masz dc i jest ponowne dolaczenie i ci nie dolacza wychodzisz z gry zamykasz klienta lola logujesz sie ponownie odnawiasz polaczenie i grasz :)

Opublikowano

Graj w Team Builderze. Nie musisz czekać tej kary a normalnie zalicza Ci gry jakbyś grał na normalach

Opublikowano

Wiem o tym, LB daje 5 gier na low priority tylko dlatego, że nie było mnie w grze przez 5 minut.

Tak btw. tego sposobu. W team builderze nie ma czekania i można zbić te 5 gier, tylko po co mi to jak zagram 2 rankedy i na trzecim dostaje kolejne 5 gier...

down in the Rising Sun."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...