Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMultihack Thespia.pl

Marchewa™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa twojego filmu na YT mnie zniszczyła "MultiHackPRO - Zachęcam do nauki programowania !".  Z tego co widziałem na filmie to jedyne co zrobiłeś to wyciągnięcie niektórych funkcji z innych mh i dodanie gui. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Rozpakowuje do może 20% potem sie zamyka i nie można odpalić tego lounchera wgl + nieopdychanie nie działa bo wyskakuje error przy cliencie i trzeba tk czy tak spatchowac

Opublikowano

Edit@ Działa, ale nie rozumiem po co to jest

Auto mobber - Wow pelerynki i tak są nielimitowane

Aut attack - co z tego skoro i tak trzeba samemu wlaczac skile czyli byc obecnym przy metku

Auto pot - i tak są za free, choc troche to pomaga

tp nie działa nawet na odleglosc 200 kordów

Nie wiem czy ma to jeszcze jakieś funcje, ale jesli nie ma jakiegos dmg hacka lub przspieszenia auto ataku to to jest niepotrzebne

Opublikowano

Edit@ Działa, ale nie rozumiem po co to jest

Auto mobber - Wow pelerynki i tak są nielimitowane

Aut attack - co z tego skoro i tak trzeba samemu wlaczac skile czyli byc obecnym przy metku

Auto pot - i tak są za free, choc troche to pomaga

tp nie działa nawet na odleglosc 200 kordów

Nie wiem czy ma to jeszcze jakieś funcje, ale jesli nie ma jakiegos dmg hacka lub przspieszenia auto ataku to to jest niepotrzebne

Gówno mnie interesuję człowieku co ty chcesz a czego nie Ok ? 

Chcieli bym wstawił ? Wstawiłem !

Zrób coś lepszego a nie tylko usiadłeś k***a i pierdolisz na mpcforum szukając lajków ^^ u mnie ich nie znajdziesz.

Wyjdź nie pasuje nie pobieraj tyle w temacie..

Multihack działa prawidłowo.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

MH ogółem fajny jest :D Bardzo mi się podoba, ale bardziej mi by się podobał, jak byś dodał AutoWstawanie bo jednak to rzecz niezbędna. 9/10 like poleciały

Opublikowano

WH jest zablokowane po 30 minut macie bana -.-

Teleporthack działa na 20-30 kordów -.-' 

Myślałem, że się domyślicie ;_; ale jednak nie..

Gówno zrobiłeś a masz się za c**j wie kogo.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png*JustDoIt

Dokladnie

@topic

No i na c**j to udostepniasz skoro ma to 15 wirusow .Ogarnij packera a potem wstawiaj cos , poleci to zapewne do kosza z uwagi na wirusy bo max mozna ich miec 10 lub 15 nie pamietam juz .

sygna.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png*JustDoIt

Dokladnie

@topic

No i na c**j to udostepniasz skoro ma to 15 wirusow .Ogarnij packera a potem wstawiaj cos , poleci to zapewne do kosza z uwagi na wirusy bo max mozna ich miec 10 lub 15 nie pamietam juz .

@michios 

To ma jednego wirusa ;) ale wykrywa go zaledwie 15 tandetnych antywirusów z 55 ;)

Po drugie Invoria ma też spakowaną binkę Moleboxem 4 i nikt nie płaczę tak jak ty ;)

Nie pisz mi tutaj bo stwierdzam po tym co wstawiasz, że masz coś nie po kolei :O

Jak można upnąć serverinfo do Thespi pisząc że Ci się game nie zgadza jak coś udostępniasz to niech to działa - bo to co robisz zrobi randomowy użytkownik mpcforum ^^  :O

<facepalm>

Przyznaj się czemu nie pomagasz z malestią ? no powiedź wszystkim, że gówno potrafisz a gotowe WH ściągłeś z neta i podmieniłeś pliki w pack z nowego klienta tak Ci zaczęło działać później miałeś wypuszczać inna wersję ale co skrypty są zbyt ciężkie do ogarnięcia bo nie polegają na kopiuj, wklej hmm ? mało tego napchałeś tam pełno nie potrzebnego syfu. 

Nawet nie potrafiłeś im wytłumaczyć jak wyłączyć mobbera tylko musiałem Ci pomóc.

Zanim coś skomentujesz u mnie to loojnij na swoje posty bo mnie szlak trafia jak widzę Twój nick.

G****o zrobiłeś a masz się za c**j wie kogo.

Powiedział to ktoś kto nic nie zrobił ;)

Pokazać Ci swoją wersję jaką mam pod ten serwer ?

Dokładnie taką samą jak KamerMod a może i bardziej udoskonalona

Teleporthacka mam pod przyciskami NUM więc problemu z teleportowaniem też nie mam ;)

Tak, wiem że wy byście zaraz chcieli cudów ode mnie ;)

Nie jestem robotem ;)

To co robię, robię dla siebie a z Wami się tym dziele powinniście się cieszyć :)

Coraz bardziej ogarniam funkcję i moduły Metin2 ;) bo Python to nie problem.

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Ja doceniam Twoją pracę Marchewa, bo wiem ile pracy wymaga stworzenie nawet takiego prostego cheata.

A jak ktoś chce WH działające, bez banów to pw zapraszam.

imetin_logo.png

Opublikowano

@michios 

To ma jednego wirusa ;) ale wykrywa go zaledwie 15 tandetnych antywirusów z 55 ;)

Po drugie Invoria ma też spakowaną binkę Moleboxem 4 i nikt nie płaczę tak jak ty ;)

Nie pisz mi tutaj bo stwierdzam po tym co wstawiasz, że masz coś nie po kolei :O

Jak można upnąć serverinfo do Thespi pisząc że Ci się game nie zgadza jak coś udostępniasz to niech to działa - bo to co robisz zrobi randomowy użytkownik mpcforum ^^  :O

<facepalm>

Przyznaj się czemu nie pomagasz z malestią ? no powiedź wszystkim, że gówno potrafisz a gotowe WH ściągłeś z neta i podmieniłeś pliki w pack z nowego klienta tak Ci zaczęło działać później miałeś wypuszczać inna wersję ale co skrypty są zbyt ciężkie do ogarnięcia bo nie polegają na kopiuj, wklej hmm ? mało tego napchałeś tam pełno nie potrzebnego syfu. 

Nawet nie potrafiłeś im wytłumaczyć jak wyłączyć mobbera tylko musiałem Ci pomóc.

Zanim coś skomentujesz u mnie to loojnij na swoje posty bo mnie szlak trafia jak widzę Twój nick.

Powiedział to ktoś kto nic nie zrobił ;)

Pokazać Ci swoją wersję jaką mam pod ten serwer ?

Dokładnie taką samą jak KamerMod a może i bardziej udoskonalona

Teleporthacka mam pod przyciskami NUM więc problemu z teleportowaniem też nie mam ;)

Tak, wiem że wy byście zaraz chcieli cudów ode mnie ;)

Nie jestem robotem ;)

To co robię, robię dla siebie a z Wami się tym dziele powinniście się cieszyć :)

Coraz bardziej ogarniam funkcję i moduły Metin2 ;) bo Python to nie problem.

Moj nick taki sexy.

Nie pomagam z malestia bo ten serwer smierdzi kupa ZabQ jak i jego caly "team". Jedynie Evor jest spoko ktorego pozdrawiam ;p

sygna.png

Opublikowano

Marchewa.. rozpowszechnij to lepiej, bo niektóre pizdy Twojego hacka w kliencie sprzedają po 30 złotych. :angry:

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Biedaki tak mają ja się tym nie przejmuję ! :D

Sensual, spokojnie ja wiem co robię ! :)

Każdy zarabia dla siebie :)

Powinieneś w tym momencie wyłapać perma za wirusy.

Leci zgłoszenie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...