Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gothic I pytanka.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak szybko uczciwie wbić lvl?
2. To samo z rudą?
3. Jaki tryb walki najlepszy?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Level wbijesz zabijając różne bestie :) na początek ścierwojady. A jeżeli chcesz być bogaty, to szkol się w złodziejstwo, i okradaj ludzi jest kilka bogatych miejsc np. Kopalnia rudy, stary obóz. W kopalni może znajdziesz jakieś graty na sprzedaż :)

Opublikowano

Polecam wykonywać misje poboczne i zabijać bestię. O co ci chodzi z rudą? Jak ją szybko zdobyć? Ja tam zawsze walczyłem szybko i robiłem postać pod zwinność.

Opublikowano

Ja jak dobrze pamiętam z kasą nigdy nie miałem problemów. Jak pisał wcześniej to złodziejstwo. Na samym początku to okradaj ludzi(chodź po domach i okradaj skrzynie). questy poboczne, lub z czasem. Polecam zabić, nie które osoby w Starym Obozie. Tylko bez świadków i uważaj kogo zabijasz(Czemu Stary Obóz? Bo on pierwszy się odwraca i cię atakuje, więc). Głównym moim zarobkiem było nauczenie się zbierania Trofeum, jak się tego nie nauczyłeś to zabijaj krwiopicje(skrzydła bez tej umiejętności możesz zbierać i chodzą po trochu). A z levelem, to moim zdaniem jak robisz questy to zabijaj po drodze potwory na twoje umiejętności, to dobrze będzie ;)

yiWCsl1.png
Opublikowano

skjąd wziąć kozacką broń? 2-3 rozdział

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Powiem tak grając w gothic polecam na sam początek,zabijać ścierwojady, kretoszczury bo jest to dość łatwe,kolejne pytanie od nośnie zarabiania rudy,zbierać co popadnie robić qesty,w późniejszym etapie gry ucz się polowania zrywania skór,kłów,oczywiście na sam początek nie potrzebujesz nauki aby zrywać skrzydła z krwiopijców,są dość cenne w ilościach... a co do trybu walki to najlepszą metodą jest uzbieraj punktów nauki,leć w starym obozie do Scottyego jest on przy arenie,nauczy Cię walki bronią jednoręczną a gdy opanujesz już ten jeden poziom taktyka prosta,bijąc się z zwierzętami atak,cofnięcie, bijąc się z ludźmi Atak,blok i tak na zmianę.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...