Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziecko bawi się z... PYTONEM!

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie normalka, w sklepie zoologicznym pyton sobie na luzie chodził. Ogólnie pytony nie sa jadowite i dosyć przyjacielskie mówie poważnie

Opublikowano

Obejrzeliście to chociaż i posłuchaliście uważnie? Wyraźnie mówią: " węże nie są agresywne i mogą być zwierzakime domowym, nie mają nawet ochoty ugryźć dziecka,. PEOPLE ARE BRAINWASHED" - macei cebule te swoje głupota ludzka nie zna granic. Na początek polecam coś obejrzeć i wysłuchać a nie oceniać.

Opublikowano

Nie wiem, nie znam się na wężach, może od małego go chowali i się przyzwyczaił do wszystkich domowników? Przecież zwierze w 95% przypadkach atakuje, bo się boi, a ten wąż po prostu zna te dzieci odkąd się urodził i się ich nie boi.Nie zdziwiłbym się gdyby np. mały niedźwiedź bawił się tak z dziećmi jak ten wąż, chyba był już taki przypadek.

Opublikowano

Mądrzy rodzice.... naprawdę.

Co powiecie na temat tego filmu ? 

proszę o nie przenoszenie tematu/zamykanie go. 

Cześć@1373230489-U611928.pngDrearku :).

#topic

Głupi rodzice, głupi ludzie

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Może i jest mało agresywne i przyjacielkskie ale nie ja bym nie pozwolił żeby dziecko bawiło sie wężem, mój brato to by go ugryzł pewnie i ciekawe co by zrobił wtedy ten wąż xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Jak przeczytałem tytuł tematu to pomyślałem o pedofili.

Serio to raz słyszałem w radiu że kury też mogą być zwierzętami domowymi.

Opublikowano

Dla mnie to dziecko mogłoby się bawić nawet z aligatorem, nie ma znaczenia jakie zwierzę bo liczy się to w jaki sposób je się wychowa.

Jakbyś miał ptasznika, to też byś go wychowywał?  :ninja:

ㅈㅈ.

Opublikowano

Ptasznik jest zbyt prymitywny, by przyzwyczaić się do czegokolwiek. NIE DA się go oswoić, nauczyć czegoś. Możesz oswoić siebie - jeżeli będziesz opanowany, nie będziesz panikował i wykonywał gwałtownych ruchów - może Cię nie ugryzie - aczkolwiek to nic pewnego, zawsze może mu coś odwalić. Poza tym ptaszników nie bierze się na ręce, to dla niego za duży stres. Jedyny kontakt z tymi zwierzętami powinien ograniczać się do sprzątania/karmienia/rozmnażania. To, że ktoś odczuwa radochę z macania ptasznika nie znaczy, że on też się cieszy. To po prostu męczenie.

A wąż to inna sprawa, jest bardziej rozwinięty ;) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

kur*a przyjazny dziecku to moze byc psiak ale nie cos takiego ! :O

Rodzice idioci, pozdrawiam

Większość psów jest bardziej niebezpieczna od udomowionego pytona dla twojej wiadomości.

w jak glebokiej d***e byles zeby wyciagnac takie gunwo :P ciekawe skad takie wnioski ?

Głodnemu chleb na myśli.

Głodny głodnemu chleb wypomni xD

Opublikowano

Ta blondynka... jak jej tam było Wojeciechowska chyba, miała w swoim programie odcinek o jedynym na świecie wytresowanym hipopotamie. Nie atakował właścicieli jak potrzebował wody do szedł to jeziorka przed domem, a czasami spał na łóżku. Kiedyś oglądałem przypadkiem :D

Opublikowano

Cześć@Drearku :).

#topic

Głupi rodzice, głupi ludzie

Heeej :* 

Obejrzeliście to chociaż i posłuchaliście uważnie? Wyraźnie mówią: " węże nie są agresywne i mogą być zwierzakime domowym, nie mają nawet ochoty ugryźć dziecka,. PEOPLE ARE BRAINWASHED" - macei cebule te swoje głupota ludzka nie zna granic. Na początek polecam coś obejrzeć i wysłuchać a nie oceniać.

Należy pamiętać, że to dalej zwierzę. Miałem kiedyś pitbulla który był niby oswojony łądnie cacy wszystko, pewnego dnia coś mu odbiło i rzucił się na moją mamę, na szczęście tata zareagował w porę.

Zwierzęta są nieobliczalne. 

Opublikowano

Heeej :* 

Należy pamiętać, że to dalej zwierzę. Miałem kiedyś pitbulla który był niby oswojony łądnie cacy wszystko, pewnego dnia coś mu odbiło i rzucił się na moją mamę, na szczęście tata zareagował w porę.

Zwierzęta są nieobliczalne. 

Nie wszystkie, zwierzęta potrafią kochać tak samo jak ludzie ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Widziałem ogólnie kiedyś jak tygrys rzuca się na właściciela schroniska zoologicznego, myślałem że go pożre, ku zdziwieniu zaczął łasić się jak kotek.

A ogólnie to moja dziewczyna bawi się codziennie pytonem i nie robię z tego takiego halo

Opublikowano

Widziałem ogólnie kiedyś jak tygrys rzuca się na właściciela schroniska zoologicznego, myślałem że go pożre, ku zdziwieniu zaczął łasić się jak kotek.

A ogólnie to moja dziewczyna bawi się codziennie pytonem i nie robię z tego takiego halo

Renata sie nie liczy 

Opublikowano

Jeśli byli pewni tego węża to czemu nie? To tak jak ludzie zarzucali Hawkowi, że jeździł z córką na desce bez kasku a jakby nie był pewny swoich umiejętności to by tego nie zrobił, proste.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...