Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito = czemu kurcze jak go zblokowałem gram z nim?

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam
mam problem który polega na tym że zablokowałem osobę która grała w przeciwnym teamie fizzem na bolu / L#.
Nie mam nic do cheaterów ale ta ku*wa była j***** cebulą polaczkowatą i nie dość że grał jak pizdka na tym syfie (idealne combo) to jeszcze pisala że moge mu possać...
I tutaj jak go zblokowałem to znowu z nim gram mecz (tak jak wtedy) ja akali ta pizda fizz
Moje pytanie brzmi
czy da sie uniknąć gry z takimi kurwiszonami?

Opublikowano

Mieć prawowity dowód na to że cheatuje, wiarygodny screen, a najlepiej wideo, wysłać do supportu i po sprawie, koleś prawdopodobnie dostaje banana...

Co do zablokowania osoby, robiłeś to zapewne podczas gry, a w ekranie z wynikiem również?­

Opublikowano

To że go zablokujesz nie daje Ci takiej opcji żeby nie spotkać go już na soloq, przecież można wtedy byłoby blokować tych dobrych graczy żeby na nich nie trafiać w enemy. To tak nie działa, pomyśl jakby challenger zablokował wszystkich. Czekałby 40 minut na mecz bądź w ogóle go nie miał.

Musisz odczekać trochę po jednym meczu aby owa osoba już kolejną drużynę, to jedyny sposób.

Opublikowano

Jedyne co to możesz przenieść się na inny serwer, lub podnieść/obniżyć swój poziom, tak aby ten fizz nie był na Twoim poziomie, 

przez co nie będzie Ci go dobierało do gry. A z innych opcji to jak go trafisz do teamu, to ustaw sobie nagrywanie

na op.gg, lub sam nagraj i wyślij ticket do rito :)

Pozdrawiam i życzę samych uczciwych graczy w grze :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie dawaj Zagraj Ponownie,odczekaj 10 min i są MINIMALNE szanse na granie z tą samą osobą.

Za bota nigdy nie dostanie bana

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mieć prawowity dowód na to że cheatuje, wiarygodny screen, a najlepiej wideo, wysłać do supportu i po sprawie, koleś prawdopodobnie dostaje banana...

Co do zablokowania osoby, robiłeś to zapewne podczas gry, a w ekranie z wynikiem również?­

Zrobiłeś mi dzień xDDDDDDDDDD cheaty bez explo są NIEWYKRYWALNE

Od kiedy system blokowwania wyklucza z dobierania do kolejki? Na mpc juz dawno siano takie ploty, a ze to obniza szanse na gre itd. 

Zacznij np 10 min po grze i jakie prawdopodobiestwo jest ze on tez zacznie? 

Opublikowano

Wystarczy poczekać 5 minut po tej grze i cię nie połączy z tymi samymi osobami btw. ja miałem sytuację, że rano grałem z gościem, z*********e graliśmy, dodałem go do znajomych potem gram wieczorem a tu dało mnie do jednej quene z nim xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...