Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój nowy set DJski, pierwszy raz na dobrym sprzęcie!

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo mówić, zapraszam do oceny... ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

wow, niezłe =D 10/10. Mam nadzieję, że to nie jest puszczane jakoś z komputera obok, a ty tylko udajesz... Do niego i tak Ci sporo brakuje: 

https://www.facebook.com/video.php?v=867641223247350&set=vb.457782774233199&type=2&theater

No jasne że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@Zgzytek. chciałbym, ale... Zaproszenia na tomorrowland, deadmau, daft punk te sprawy

Opublikowano

@Wojciech.. to troll... Kontroler od gry DJ Hero 2 i podlozony set z Tomorrowlandu :p

Opublikowano

Ta, nudzilo mi sie :p statyw, kamera domowa i wziu. Tiz za zasiegiem kamery lezy telefon, na ktorym lecial sobie mix ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...